​Geliefd van Binnen

Het complete, vreugdevolle stappenplan

om alle liefde die je zoekt in jezelf te vinden

​Er zijn zo​veel schatten te vinden in de liefde van je eigen hart!

​Maar waarschijnlijk ben je ook opgegroeid met het idee dat je liefde vooral buiten jezelf moet vinden. In de sprookjeprins(es) op het witte paard. En het enige wat je kon doen was wachten tot deze verlosser naar je toe zou komen om je te redden van eenzaam, liefdeloos leven.​..

​De waarheid is echter dat

​alle liefde die je nodig hebt, op je wacht in je eigen hart

Je bent vandaag op deze pagina met een reden.
Wat is jouw reden?

Zou je ​je Innerlijke Criticus graag loslaten?

​​Verlang je ernaar je (oude) pijn te helen?

Wil je leren hoe je liefdevoller kunt zijn voor jezelf?

Droom je ervan om altijd ​te voelen dat je er mag zijn zoals je bent?

Dan is ​Geliefd van Binnen misschien wel de volgende stap waar je op zielsniveau op gewacht hebt...

Wat is Geliefd van binnen?


Geliefd van binnen is mijn online cursus ​waarin ik je stap voor stap laat zien hoe je alle liefde die je nodig hebt in jezelf kunt vinden.

​Via geleide meditaties, praktische filmpjes en oefeningen ​kom je steeds meer in contact met jouw bron van onvoorwaardelijke liefde.

"​Tijdens het uitvoeren van de opdrachten voelde ik de lessen binnen druppelen en beklijven. De lieve bemoedigende uitstraling van Luz helpt ook mee.  Bovendien is het allemaal erg duidelijk wat je te doen staat en is de omvang goed te overzien.

En de verrassing: Sinds het einde van de cursus voel ik veel vaker vrede en vriendschap met mezelf."

- ​Emmy, cursist

Wat kan zelfliefde je brengen?

Zelfvertrouwen

Als je in contact bent met je zelfliefde, voel je diep van binnen dat je ertoe doet, en even waardevol bent als ieder ander mens.

Dan is het alleen maar natuurlijk om jezelf liefdevol op de eerste plek te mogen zetten wanneer je dat nodig hebt.


Innerlijke Rust & Heling


​Kun je je voorstellen wat voor kalmte er over je heen valt als je het gevoel hebt dat je er helemaal mag zijn zoals je bent? Dat je je nooit meer anders hoeft voor te doen, of beter hoeft te zijn?

​Je hoeft niet meer bang te zijn dat je niet goed genoeg bent; je mag er zijn.

​​Liefdevol naar jezelf

​Door je zelfliefde te vergroten, kun je zelf die zachte en ondersteunende partner voor jezelf zijn. Je houdt op kritisch te zijn naar jezelf, en wordt in plaats daarvan warm en liefdevol in hoe jezelf toespreekt. Je kunt je emoties de ruimte geven die ze nodig hebben.


​​​​Er wacht zoveel moois op je in je eigen hart!

​Wat gaan we doen in de cursus?

​Openstaan voor Liefde

​Via oefeningen en meditaties die je helpen om​ je bewust te worden van de liefde in jezelf, kom je in de eerste module al rustig wat in contact met de liefde in jezelf.

Dat is niet alleen genieten, het zorgt er ook voor dat je meer op het proces en jezelf gaat vertrouwen.

En omdat je al een beetje een beeld hebt gevormd van de liefde in jezelf, is het makkelijker om straks in de 2e module een heel bijzondere gids te ontmoeten...

​Intentie:

Op een ontspannen manier vertrouwd raken met 
de liefde in jezelf

​Een Liefdevolle Stem in Jezelf Ontwikkelen

​​In de 2e module ontmoet je je Liefdevolle Zelf tijdens een geleide meditatie; de Jij die al onvoorwaardelijk van je houdt.

​In de lessen daarna begeleid ik je via meditaties en oefeningen om steeds vertrouwder te raken met de energie van je Liefdevolle Zelf, en hem/haar beter te leren kennen. Ook als je nog een beetje onzeker bent of je zoiets wel intuïtief kunt doen!

​​Daarna leer je hoe je met de hulp van je Liefdevolle Zelf, jezelf kunt troosten en geven wat je nodig hebt. Je Liefdevolle Zelf is er voor je.


​Intentie:

​Een liefdevolle gids in jezelf leren kennen, die je kan helpen en troosten wanneer je je onprettig voelt

​Heling

​In deze module geef ik je het proces dat je kunt gebruiken om iedere blokkade, beperkende overtuiging en ​oude pijn die je op dit moment bij je Ware, Liefdevolle Zelf vandaan houdt, te helen.

​Met behulp van de mini-cursus 'De Affirmatie Goochelkist' leer ik je alles over affirmaties. Ik ga je laten zien hoe je ze kunt gebruiken om op te ontdekken wat jouw blokkades zijn, ​ook de blokkades waar je je op dit moment nog niet van bewust bent!

Daarna kun je ook via affirmaties heling geven aan die blokkades, en samen met de meditatie uit ​deze module, heling geven aan je jongere gekwetste Zelf - vanuit je Liefdevolle Zelf.


​Je Innerlijk Kind Helen

​Deze module gaat dieper in op specifiek het helen van je innerlijke kind. Je bouwt een vertrouwensband op met hem of haar, zodat je innerlijk kind zich veilig bij je voelt en bereid is zich kwetsbaar en open naar je op te stellen​ tijdens jullie helingssessies.

​In de les daarna laat ik je precies zien welke stappen je moet doorlopen om die heling aan je innerlijk kind te geven, zodat je zelfstandig in staat bent ​hem/haar te bezoeken en precies dat te geven wa​t je in jouw unieke situatie nodig had, maar gemist hebt in het verleden.


​Intentie:

​Je oude pijn helen​, zodat je met elke helingssessie weer een stukje dichterbij je Ware Zelf en onvoorwaardelijke liefde komt

​Onvoorwaardelijke Liefde

​​​De 4e module is een liefdevolle module vol gratie en vergeving. We gaan kijken naar de dingen in je die het meest onliefbaar voelen; je schaamtes en de dingen die je jezelf kwalijk neemt.

​Om via ​oefeningen en een prachtige meditatie, ​diep van binnen te voelen dat je eigenlijk al die tijd... niets anders dan onschuldig en ​liefbaar was.

Dat is​ de sleutel ​​tot onvoorwaardelijke liefde.


​Intentie:

​Innerlijke rust voelen, omdat je weet dat er alleen maar liefde is

Je verdient de heling en liefde 
​die in je zit.

​Plus deze cadeaus:

Het ​"Succesversneller" Bonuspakket! T.w.v. €​77,-

Ontdek en heel je onbewuste overtuigingen

Hoe ontdek je welke negatieve overtuigingen je (onbewust) in je draagt? En hoe vervang je die met een ondersteunende overtuiging?

Dat is precies wat je leert in de e-cursus "De Affirmatie Goochelkist"!

En dat komt niet alleen van pas tijdens Geliefd van Binnen, maar kun je toepassen op ieder ander gebied van je leven!

Word een 'pro' in geleide meditaties

In ​Geliefd van Binnen werken we veel met visualisatie en geleide meditatie. 

De e-cursus 'Introductie in visualisatie' zorgt ervoor dat je het meeste gaat halen uit die meditaties, omdat je precies weet wat wel en niet moet doen wanneer je een geleide meditatie volgt!

​Q&A Opnames

Je ontvangt toegang tot meer dan tien ​opnames waarin Luz de vragen beantwoordt van eerdere ​Geliefd van Binnen cursisten.

​Zodat je extra verdieping vindt in het materiaal, en de video's kunt kijken waarin vragen beantwoord worden waar jij ook mee zit.

"De cursus heeft een verandering in gang gezet op allerlei niveaus. Ik voel me al meer verbonden met mezelf en mijn lichaam, denk positiever over mezelf, voel meer liefde voor mezelf en onderneem meer."

- ​Wendy, cursist

​Kom je meedoen?

Deelname aan Geliefd van binnen​ kost €222​,-. Betaling kan via Ideal, Mister Cash of je kunt het bedrag overmaken.

Houd er rekening mee dat er geen ​inruilgarantie meer van toepassing is op de cursus, dus schrijf je alleen in als je ​helemaal achter je aankoop staat.

Je kunt de cursus bestellen via de knop hieronder:

*Je hebt direct toegang tot de cursus als je betaling voldaan is. Houdt er rekening mee dat het bij overmaken een werkdag kan duren totdat je betaling bij ons binnen is en je de cursus ontvangt.

Hoe Geliefd van binnen door haar cursisten beoordeeld wordt:

​Aan het eind van elke les vraag ik de cursisten een score te geven, om aan te geven hoe waardevol de les voor hen was. Het gemiddelde van al deze scores voor Geliefd van binnen is een 8.4 (op een schaal van 10).

Wat k​un je van mij als cursusbegeleider verwachten?

​Veel meditaties

Meditatie is niet alleen een heel krachtige tool om jezelf te leren kennen en te groeien, het is ook een heel erg leuke en relatief makkelijke tool!

Doordat mijn cursussen voornamelijk gebaseerd zijn op meditatie, wordt je begeleid bij het implementeren van de informatie die ik je geef, en is het ook nog eens leuk om aan je innerlijke groei te werken.

​Heldere uitleg

​​​In de theorie die ik je tijdens de cursus leer, zorg ik altijd dat de uitleg ​niet langer dan nodig is, en tegelijkertijd helemaal duidelijk. Ik gebruik vaak illustraties, handige overzichten en concrete voorbeelden, zodat ook de meest zwevigere concepten tastbaar worden.

​Alle uitleg wordt vanzelf gevolgd door een praktische actiestap, zodat je niet zelf hoeft te bedenken hoe je de cursus vervolgens echt een merkbaar verschil laat maken in je leven.

​Mét je bange Zelf

​Je hoeft niets te doen wat niet fijn voor je voelt. Mijn aanpak om je te helpen te groeien, is volledig gebaseerd op het vertrouwen dat alles in jou er mag zijn en welkom is.

Je hoeft in mijn cursussen niet te pushen, of iets te doen wat je eng vind. In plaats daarvan, gaan we met je angst in gesprek zodat alles in jezelf zich fijn voelt bij de groeiprocessen die je gaat doen om jezelf te helpen.

​Ruimte voor je eigen waarheid

​Het allerbelangrijkste wat je kunt doen, is jouw eigen intuïtie volgen. Als iets in de cursus niet bij je voelt kloppen, is er ruimte genoeg in de cursus om er je eigen draai aan te geven en niet te doen wat voor jou niet goed voelt.

Volg altijd je eigen waarheid boven die van mij.

​Stap voor stap 
begeleiding

​Tegelijkertijd wil ik er ook voor je zijn als je die innerlijke leiding of waarheid niet zo sterk voelt. Ik geef je altijd richtlijnen mee, zodat je precies weet wat je kunt doen om verder te komen op jouw reis naar je Ware Zelf.

Onder elke cursusopdracht staat welke dingen je moet doen om deze les in de praktijk te brengen, zodat je altijd weet wat je nog moet doen om de cursus compleet te doorlopen.

(Maar je mag ook gerust dingen overslaan als dat beter voor je voelt)

​Hulp voor als iets
je niet lukt

​Dat betekent ook dat ik overal in de cursus 'vangnetten' voor je heb ingebouwd. Ik laat je weten wat je kunt doen als een bepaalde opdracht je niet lukt, of als je ervaring in een meditatie uitblijft.

Bovendien kun je me in de live ronde alles vragen over jouw persoonlijke uitdagingen in de cursus, zodat ik je persoonlijk verder kan helpen! Zo weet je zeker dat je altijd verder geholpen wordt als je dingen moeilijk vindt in de cursus, of iets even niet (zeker) weet.

"Ik kan met trots zeggen dat Geliefd van binnen mij een milder mens heeft gemaakt, in eerste plaats naar mezelf.

Ik had geen flauw benul hoeveel negatieve gedachten en gevoelens ik over mezelf had, maar door de cursus kwam dat aan het licht. Vervolgens kreeg ik de tools aangeboden om hier mee aan de slag te gaan.

1000× Dank voor alle inzichten en voor wie je bent Lu
z!"

- Sofie, cursist

​Over mij


​​Ik ben Luz, jouw coach en cheerleader tijdens de cursus!

In 2013 begon mijn reis naar zelfliefde. Al lang daarvoor had ik het vage voornemen om mezelf meer te accepteren, maar ik had me nooit opengesteld voor de mogelijkheid dat er zoiets bestond als zelf-LIEFDE.

Dat kwam pas toen ik een relatie kreeg met een man die zo weinig van zichzelf hield dat ik zag hoeveel moois hij niet kon aannemen van het leven. En ik realiseerde dat dat eigenlijk ook waar was voor mezelf. In mijn poging om hem meer van zichzelf te laten houden, begon mijn eigen pelgrimage naar zelfliefde.

Tussen toen en nu heb ik allerlei dingen uitgeprobeerd. Geleerd van wijze guru's, en geput uit mijn eigen intuïtie.

In Geliefd van binnen heb ik al deze dingen samengevoegd in een stromend, helder geheel. En de oefeningen voor je geselecteerd die het meeste effect hebben!

Ik geloof dat de beste manier om deze wereld mooier te maken, is om meer van onszelf te houden. Dat is waarom ik Geliefd van binnen met heel veel liefde voor je ontwikkeld heb.

"De voornaamste reden om deze cursus te gaan doen was dat ik de verbinding met mezelf verloren was. Ik leefde vooral voor andere mensen en helemaal niet voor mezelf.

Het deel van de cursus waarbij ik me het beste voelde waren de meditaties en affirmaties. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en ben minder streng voor mezelf geworden.

- Remco, cursist

Veelgestelde Vragen

​Als ik me vandaag inschrijf, wanneer heb ik dan toegang tot de cursus?

​Hoe lang heb ik toegang tot het cursusmateriaal?

​Is er de mogelijkheid om Luz mijn vragen te stellen?

​Het lukt me niet om me aan te melden voor de cursus / Ik heb een technisch probleem