Geliefd van Binnen

Het complete, vreugdevolle stappenplan
om alle liefde die je zoekt in jezelf te vinden

Er zijn zo ongeloofelijk veel schatten te vinden in de liefde van je eigen hart!

Als je een beetje lijkt op mij, ben je echter opgegroeid met het gevoel dat je liefde vooral buiten jezelf moest vinden. In de sprookjesprins(es) op het witte paard. En het enige wat je kon doen was wachten tot deze verlosser naar je toe zou komen om je te redden van een eenzaam leven.

En in de e-cursus Geliefd van binnen wil ik je laten zien hoe je contact kunt maken met deze liefde.

Wat is Geliefd van binnen?

Geliefd van binnen is een online cursus die jou stap voor stap laat zien hoe je alle liefde die je nodig hebt in jezelf kunt vinden.

De 13 lessen waar de cursus uit bestaat zijn gevuld met filmpjes, oefeningen en visualisatie meditaties om jou in contact te brengen met je kern van onvoorwaardelijke liefde.


"Ik kan met trots zeggen dat Geliefd van binnen mij een milder mens heeft gemaakt, in eerste plaats naar mezelf.

 

Ik had geen flauw benul hoeveel negatieve gedachten en gevoelens ik over mezelf had, maar door de cursus kwam dat aan het licht. Vervolgens kreeg ik de tools aangeboden om hier mee aan de slag te gaan.

1000× Dank voor alle inzichten en voor wie je bent Luz!"

- Sofie, cursist

Wat kan zelfliefde je brengen?

Zelfvertrouwen

Als je in contact bent met je zelfliefde, voel je diep van binnen dat je jezelf op de eerste plek mag zetten. Dat je ertoe doet, en even waardevol bent als ieder ander mens.

Innerlijke Rust

Kun je je voorstellen wat voor kalmte er over je heen valt als je het gevoel hebt dat je er helemaal mag zijn zoals je bent? Dat je je nooit meer anders hoeft voor te doen, of beter hoeft te zijn?

Zachtheid & Steun

Door je zelfliefde te vergroten, kun je zelf die zachte en ondersteunende partner voor jezelf zijn. Je houdt op kritisch te zijn naar jezelf, en wordt in plaats daarvan warm en liefdevol in hoe jezelf toespreekt.


Wat behandelen we in de e-cursus?


Geliefd van binnen bevat vier modules (met ieder 2 tot 4 lessen) waarin je de vier stappen naar je innerlijke liefde doorloopt. Dit is wat je in elk van deze modules gaat doen:

Daarnaast krijg je gratis toegang tot deze extra's!

Wat kost de e-cursus & hoe kan ik me aanmelden?

Geliefd van binnen, inclusief alle extra's die je bij de cursus ontvangt, kost €149,-. Je kunt direct toegang krijgen tot al het cursusmateriaal door je via deze knop aan te melden:

(Betaling kan via Ideal en Mister Cash. Neem even contact op via info@commithappiness.nl als je het bedrag wilt overmaken.)

Eerst een rondleiding?

In dit filmpje kun je een kijkje achter de schermen nemen:

Wat zijn de voordelen van Geliefd van binnen?

  • Commit Happiness! Je krijgt in deze cursus wat je al van Commit Happiness gewend bent: diepgang, mooie vormgeving en actiegerichte inhoud met tegelijkertijd een vleugje fantasie en speelsheid!

  • De hele cursus is online te volgen, wat betekent dat je er niet de deur voor uit hoeft! De meditaties kun je downloaden om overal te luisteren.

  • Bovendien kun je de cursus op je eigen tempo doorlopen, en zo vaak overnieuw doen als je wilt.

  • Ik heb er alles aan gedaan om te zorgen dat je de cursus ook echt gaat afmaken! Inclusief een mooie kleurplaat die je gaat motiveren om tot het einde door te gaan. :)

  • 30 Dagen lang 'Niet tevreden, geld terug!' garantie.

  • Leuke extra's die je gaan helpen het meeste uit deze cursus te halen!

Hoe Geliefd van binnen door haar cursisten beoordeeld wordt:

Aan het eind van elke les vraag ik de cursisten een score te geven van 1 tot 5 sterren, om aan te geven hoe waardevol de les voor hen was. Het gemiddelde van al deze scores voor Geliefd van binnen is een 4.2.


"Toen ik de cursus ‘Geliefd van Binnen’ langs zag komen, vroeg ik me meteen af hoe het gesteld is met mijn zelfliefde. En ik besefte me dat ik op veel gebieden van mijn persoonlijke ontwikkeling al veel stappen heb gemaakt. Maar toen ik me afvroeg of ik echt van mezelf houd, kwam meteen naar boven dat ik een negatieve verhouding heb met mijn lichaam. Ik heb veel moeite om van mezelf te houden, omdat ik niet genoeg van mijn lichaam houdt. En mijn negatieve lichaamsbeeld zorgde ook voor emotie eten en altijd maar smoesjes om niet naar de sportschool te gaan.

 

Door het doorlopen van de cursus ben ik goed naar mezelf gaan kijken, naar alle aspecten van mezelf, innerlijk en uiterlijk. Ik heb een begin gemaakt met het ‘omarmen’ van mezelf en met mezelf vriendelijk tegemoet te treden.

 

De cursus heeft een verandering in gang gezet op allerlei niveaus. Ik voel me al meer verbonden met mezelf en mijn lichaam, denk positiever over mezelf, voel meer liefde voor mezelf.

 

En in mijn acties merk ik ook dat er veranderingen zijn sinds ik de cursus heb gevolgd. Ik was al bezig met het starten als zelfstandig ondernemer, maar had moeite om mezelf te laten zien, naar buiten te treden. Ik ben momenteel bezig met de website van ons bedrijf en hoewel ik het nog steeds spannend vind, heb ik er ook veel zin in om echt te starten. Ik ben sinds kort ook bewuster bezig met eten. Ik heb een maand suikervrij gegeten en eet nu veel bewuster. En ik ga elke week naar de sportschool.

 

Ik ben Luz en Commit Hapiness dankbaar voor de cursus ‘Geliefd van Binnen’. Ze bieden met deze cursus een mooi pakket van achtergrondinformatie, opdrachten en meditaties dat je kan helpen om een stap te zetten naar meer liefde voor jezelf op alle gebieden. Ik vond het materiaal heel erg prettig, omdat Luz veel enthousiasme en liefde voor haar vak uitstraalt. Ook vond ik het fijn dat Luz niet bang is om iets van zichzelf te laten zien in haar cursus.

 

Ik kan de cursus ‘Geliefd van Binnen’ aanbevelen aan iedereen die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van de zelfliefde."

30 Dagen lang 'geld terug’ garantie!

Het allerbelangrijkste voor mij, is dat ik mensen ook echt help met wat ik doe voor Commit Happiness. En soms kan het gebeuren dat we van te voren allebei niet helemaal door hebben dat we (jij en mijn cursus) niet een goede match zijn voor elkaar, op dit moment. Dat begrijp ik!

Als je je inschrijft voor Geliefd van binnen, aan de slag gaat met de cursus en je niet tevreden voelt - kun je in aanmerking komen voor de geld terug garantie.

Maar...

Ik vraag wel van je om dat binnen 30 dagen na je aankoop te doen, én dat je module 1 en 2 doorlopen hebt - zodat ik weet dat je de cursus wel een eerlijke kans gegeven hebt. Als je aan deze twee voorwaarden voldoet is het helemaal mogelijk om je aankoopbedrag terug te ontvangen als je je achteraf toch niet fijn blijkt te voelen over je aanschaf.

Ik wil graag alleen intens tevreden en dankbare cursisten, die zich echt geholpen voelen door mijn werk :)

Enthousiast geworden? Hier kun je je aanmelden!


"Voordat ik aan de cursus “Geliefd van binnen” begon wist ik eigenlijk niet wat zelfliefde was, dat het bestond was eigenlijk al een eyeopener. Ergens heel diep van binnen wist ik het misschien wel, maar het was veel makkelijker om in het oude vertrouwde te blijven, lekker wegvluchten en vooral niet de confrontatie met mezelf aan hoeven gaan en het onbekende tegemoet te treden. 

 

De voornaamste reden om deze cursus te gaan doen was dat ik de verbinding met mezelf verloren was. Ik leefde vooral voor andere mensen en helemaal niet voor mezelf.

 

Het deel van de cursus waarbij ik me het beste voelde waren de meditaties en affirmaties. Ik kwam erachter wat mijn negatieve overtuigingen waren, als “ ik ben niet goed genoeg” en “anderen keuren mij toch nooit goed”.

 

Met de cursus ben ik gaan inzien dat dit slechts negatieve gedachten zijn van mezelf, maar daarmee geen waarheid. Ook al denk ik negatief over mezelf, ik ben nog steeds een goed persoon. 

 

Door hier meer bewust van te worden heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en ben ik minder streng voor mezelf geworden.


Mede daardoor ben ik ook nog meer verdieping gaan zoeken in zelfliefde.  Waar ik voorheen bang was op mijn werk om op collega’s af te stappen, bang niet goed genoeg te zijn, gaat me dat nu zonder moeite af.

 

Natuurlijk is dat stemmetje er nog weleens, maar ik weet nu hoe daarmee om te gaan. Gewoon doen en dan komt het goed.

 

Na twee maanden cursus ben ik nog niet bij mijn einddoel, dat zou ook een irreële verwachting zijn. Het geeft me wel een goede basis en handvatten om mezelf door te blijven ontwikkelen op het gebied van zelfliefde en zelfvertrouwen."

Over mij

Ik ben Luz, jouw coach en cheerleader tijdens de cursus!

In 2013 begon mijn reis naar zelfliefde. Al lang daarvoor had ik het vage voornemen om mezelf meer te accepteren, maar ik had me nooit opengesteld voor de mogelijkheid dat er zoiets bestond als zelf-LIEFDE.

Dat kwam pas toen ik een relatie kreeg met een man die zo weinig van zichzelf hield dat ik zag hoeveel moois hij niet kon aannemen van het leven. En ik realiseerde dat dat eigenlijk ook waar was voor mezelf. In mijn poging om hem meer van zichzelf te laten houden, begon mijn eigen pelgrimage naar zelfliefde.

Tussen toen en nu heb ik allerlei dingen uitgeprobeerd. Geleerd van wijze guru's, en geput uit mijn eigen intuïtie.

In Geliefd van binnen heb ik al deze dingen samengevoegd in een stromend, helder geheel. En de oefeningen voor je geselecteerd die het meeste effect hebben!

Ik geloof dat de beste manier om deze wereld mooier te maken, is om meer van onszelf te houden. Dat is waarom ik Geliefd van binnen met heel veel liefde voor je ontwikkeld heb.

Veelgestelde vragen

 Kan ik het bedrag ook overmaken?
Ja, stuur hiervoor een mailtje naar info@commithappiness.nl en dan helpen we je verder. Je ontvangt dan toegang tot de cursus zodra het bedrag op de rekening van Commit Happiness is aangekomen.

 

Kan ik in termijnen betalen?
Ja. Als het gehele cursusbedrag te hoog voor je is om in één keer te betalen, kun je ook in drie termijnen van €55 betalen, met telkens een maand tussen iedere betaling in. Om dit te doen kun je de cursus hieronder aanschaffen, en bij de kortingscode "drietermijnen" invullen (soms moet je twee keer klikken of even naar beneden scrollen voordat het programma je kortingscode registreert). De €149,- wordt dan gereduceerd tot €55,- en je kunt je betaling via Ideal of MisterCash verrichten, waarna je direct toegang hebt tot de cursus.

Voor de twee betalingen die hierop volgen maak je het bedrag over aan Commit Happiness. Je ontvang een mailtje ter herinnering.

Heb je hier nog vragen over, stuur dan een mailtje naar info@commithappiness.nl.

 

Wat als ik twijfel of deze cursus wel het juiste voor me is?
Oeh, dat hangt van jouw individuele situatie af! Ik raad je aan deze pagina nog eens goed door te nemen, en dan in je hart te kijken of je enthousiast wordt van deze cursus. Wil je kiezen voor meer zelfliefde?

Als je nog steeds twijfelt, kun je me een mailtje sturen op luz@commithappiness.nl. Vertel me waar je over twijfelt, en dan vertel ik je oprecht of ik denk dat deze cursus bij je aansluit of niet.

 

Hoeveel ervaring in meditatie moet ik hebben om deze cursus te kunnen doen?
Juist voor mensen die nog niet veel ervaring hebben met mediteren of visualiseren, heb ik de cursus Inleiding in visualisatie gemaakt, die je gratis bij Geliefd van binnen ontvangt. Houd er wel rekening mee dat het dan misschien iets langer duurt voor je resultaat uit de cursus ziet of met Geliefd van binnen aan de slag gaat - hoewel je al wel direct te effecten kunt ervaren van de oefeningen waarbij je niet hoeft te mediteren.

 

Is deze cursus ook nuttig als ik al ervaring heb met het ontwikkelen van zelfliefde?
Als jij er van droomt nog (een beetje) meer van jezelf te houden, kan deze cursus waarschijnlijk wat voor je betekenen! Vraag je af wat jij nog precies nodig hebt: zoek je nieuwe oefeningen? Wil je graag ontdekken hoe meditatie je kan helpen met dit thema? Is er een specifiek onderdeel van de cursus waar je nog wel wat verdieping kunt gebruiken? Of zoek je misschien wat aanmoediging, iemand die je van begin tot eind meeneemt langs dit pad?

Dan is de cursus waarschijnlijk het proberen waard ;)

 

En als ik nu helemaal niet geloof dat ik van mezelf kan houden?
Geen zorgen! Dat is waarom we een hele module besteden aan het onderzoeken van je negatieve overtuigingen en het omarmen van je ongeliefde zelf. De Affirmatie Goochelkist die je bij deze cursus ontvangt, gaat je helpen helemaal te geloven in jouw vermogen om van jezelf te houden! En ik weet zeker dat je daartoe in staat bent, omdat je een mens bent met een heel groot hart :)

Daarnaast ga ik je stap voor stap meenemen op deze reis. Ik vertel je precies wat je moet doen, en hoe je dat moet doen. Je hoeft je dus niet druk te maken over jouw kunnen: ik leer je alles wat je moet weten om bij de liefde van jouw hart te komen!

 

Waar kan ik terecht met vragen en problemen die ik tegenkom tijdens de cursus?
Al je worstelingen, sucessen en vragen kun je in de Innerlijke Wereldreizigers Facebook groep plaatsen. Hier ben ik af en toe actief, en kunnen je mede-cursisten je helpen! Voor wie geen Facebook heeft, ben ik ook via de mail beschikbaar voor (korte) vragen.

 

Wanneer heb ik toegang tot het cursusmateriaal?
Direct! Zodra je hieronder op 'Ik doe mee!' klikt, word je naar de betaalpagina geleid. Wanneer je de cursus gekocht hebt, staat deze direct klaar op jouw Commit Happiness account onder 'Mijn cursussen'.

 

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
Voor de rest van je leven! :) En zodra nieuwe versies van de cursus uitkomen, heb je ook hier (gratis) toegang toe.

 

Hoe lang duurt de cursus?
Ik raad je aan de cursus in 8 tot 10 weken te doorlopen, waarbij je elke week 1 a 2 uur de tijd neemt voor de filmpjes, oefeningen en meditaties. Het is belangrijk dat je voldoende tijd neemt tussen de lessen, om te zorgen dat je de stof echt toe gaat passen in je dagelijks leven!

 

 Wat als ik niets heb met visualisaties?
De visualisaties zijn een heel belangrijk onderdeel van de cursus, en verbonden met de andere oefeningen die je gaat doen. Als je echt niets voelt voor visualisatie, is deze cursus helaas niet voor jou.

 

Mijn vraag staat hier niet bij!
Mail je vraag naar luz@commithappiness.nl en ik help je verder! Hoe specifieker je je vraag stelt, hoe beter ik je kan helpen.


 

Enthousiast geworden? Hier kun je je aanmelden!

CgkJCQkJQ2drSkNRa0pRMmRyU2tOUmEwcFJNbVJ5VTJ0T1VtRXdjRkpOYlZKNVZUSjBUMVZ0UlhkalJrcE9ZbFpLTlZaVVNqQlVNVlowVWxoa2FsSnJjRTlaYkZwTFRsWmFWVk5xUWxWTlZsb3dWV3hvYTJGc1NuSmpSVGxhWWtad1RGUnNXbUZXVms1eFVXeFdUbFpzYjNkV1YzaHZZVEpHYzFOdVNtcFNWR3hoV1d0YWQxUkdVbk5YYlVaWFZtczFlRlZYZUZkVWJGcHpZak5rVjFZemFIWlpWRXBIWXpGT2RWTnRjRk5XUjNob1YxZDBZV1F4VWtkVmJrNVlZbFZhV0ZadGN6RmxSbFpZWlVaa1ZXSkdjSHBaYWs1clZqRlplbUZJV2xwV1JYQklXWHBHVDJSV1RuUmpSazVYVWpOb2IxWXhaREJaVjFGNFZXdGtWbUpyTlZsWmJGWmhWMFphZEdONlJteFNiRnBaV2xWYWExWlhTa2RqU0hCYVlXczFjbFpxUmxwbGJVWkpWMnh3VjFKWVFrbFhXSEJIVkRKU1YxUnVVbXBTYXpWWVZXcE9iMkl4V1hoYVJFSmFWakZHTkZaWGRHdFdiVXB5VGxac1dtSkdXbWhXTUZwaFpFZE9ObEp0ZUZOaVJuQmFWMnhXWVdFeFdsaFRhMlJxVTBoQ1lWbFhjekZqYkZweFVteHdiR0pWV2twV01uaDNWakZLV1ZGcmJGaFhTRUpJVmtSS1RtVkhUa1phUmxwcFZqTm9WVlpHV2xka01XUnpWMWhvV0dKWVVuTlpXSEJIVjBaWmVXUkhkRmhTTUZZMFdUQmFjMWR0UlhsVmJGSlhUVVp3YUZwRlpGTlRWbkJJWlVaa2FWWnJiekZXYWtvd1lqSkZlVkpyWkZSWFIyaFpXVmQwUzJGR1duTlhiVVpzWWtac00xWXlNVWRWTWtwR1RsaHdXbFpXY0ROWlZXUkdaV3hHY21KR1pHbFhSVXBKVm10U1MxUXlUWGhqUld4V1lsaENWRmxZY0ZkWGJGcFlUVlJDYTAxWFVsaFdNV2h2VjBkS1dWVnJPVlpoYTFwTVdsWmFVMVl4V25Sa1IyaFRWa1ZKTVZkc1ZtOVVNVnAwVTJ4V1UySkdTbGhaVkVaM1ZrWmFjVkp0ZEdwaVZrcEpXbFZhYTJGWFJYZGpSV3hYWVd0dmQxbHFTa1psUm1SMVUyczFXRkpZUW5oV1Z6QXhVVEZzVjFkdVRsaGhNMUpZVlcxNGQyVkdWblJOVldSV1RXdHdTVlpYY0VkV01ERjFZVWhLVjJGcldreFdha3BQVTFkS1IyRkhhRTVXYmtKMlZtMTBVMU14VW5SV2EyUmhVMFphVjFsc1pHOVdSbHB5VjIxR1ZsSnRVbGxhUlZwcllUQXhjMU51Y0ZkTmFsWlFWMVphUzFJeFRuUlBWbFpYWWtoQ1RWZHNXbUZWTVZsNFdraFNhMUl5YUhCVmJHaERWMVprVlZGdFJtbE5WMUo2VmpGb2QyRkdTbGxoUm1oVlZteHdNMWxWV25kU2JIQkhXa1pPYVZacmNFaFdSM2hoWVRKR1YxUnJXbFJoTTFKWVdWUkdkMkZHYkZoamVrWlhUVmRTV2xkclZURldNVnB6WTBaV1dGWXpVbkpXVkVaelZqRldjMWR0UmxObGJYaFFWa1phWVdNd01IaFhXR3hPVmxkU1YxUlhkSGRXTVZKelZtNWtXR0pWVmpWV1YzUnZWakpHY2xkdFJtRldWbkJRV1hwR1lXTXhjRWRhUlRWT1VsaENUMVp0ZUc5a01VbDRWRzVTVjJKSFVsVlpiWFIzWWpGV2NWTnFVbGRTYlhoNVZtMDFhMVl4V25SVmJHeGhVbGROTVZaWGMzaFdNVTV6WVVaa1RsWXlhREpXYWtKclV6RmFjMXBJVG1oU2JGcFlXV3RhV2sxR1draGxSMFphVm1zMVNWWnRkRzloTVVsNVlVWm9XbGRJUWxoVk1GcHJWbFpHZEdSSGJFNVdia0YzVmxSS01HSXhXblJUYTJSVVlsVmFhRlpxVGxOaFJuQllaVWhPVDJKRmNEQlZiWGhyVmpKRmVHTkVWbGRTTTJoeVdYcEdWbVZXU2xsalJrcHBVak5vV1ZkV1pEQmtiVkY0WWtoR1UySkZjSE5XYlhSM1pWWmtjbGRzVG1oV01Ga3lWbTAxYTFZeFdYcFZiR1JWVm14d2VsWnFTa3RTTVZwelZHMW9UazFWY0dGV2JHTjRUa2RSZVZadVRsaFhSM2h5Vld0V1MySXhVbGRXYms1T1RWWnNOVnBGYUd0V01rWTJVbTVvVm1KWVVuWldha3BIWTJ4S2NWUnRSbGRpU0VGNVYyeGplRlF4U1hoalJXaG9VakpvVDFVd1ZrdE5iRnAwVFZSU1ZrMVZNVFJXVm1odlYwWmtTR0ZHVmxwaVdHaG9WbXBHYzJNeGNFaFBWbVJUWWxob05sWnFTakJOUjBwSVUydG9WbUpIZUdoV2JHUk9UVlpzVmxaWWFGTldiSEI1V1ZWYWExUnRSbk5YYXpGWFlsaENURlY2Um1Gak1YQkpWV3hDVjJKR2NGbFhWM1J2VVRBMWMxZHJhR3hTTUZwaFZtMTBjMDVXVm5Sa1J6bG9UVlZzTlZsVldtOVhiRnBHVGxWU1YwMXVhSEpXYWtaaFpFVTVWMU5yTlZkaWEwWXpWbXhqZDAxV1RYbFNiR2hYWW10d1ZWbHJaRzlXTVd4VlVtMUdhRkp1UWxsYVZXUkhZV3hhY21OSWNGaGhNbEl6V1ZaYVQxSnNUbkpoUm1SVFVsWndlVmRZY0VkV2JWRjNUVlprV0dKWGVITlpWRTVEVjFaa1YxcEVRbXRpVmtZMFZqSTFVMkZ0Vm5KWGJHaFZWbXh3YUZSV1dtRlRSMVpIVkd4b1UyRXlkekJXVkVvMFpERmtSMWRZY0ZaaWEzQldXVlJHZDJGR2JEWlNiR1JxVFZoQ1NWVnRlRTlpUjBwWllVZEdWMkpIVGpSVWEyUlNaVVpTY2xwR2FGaFNNMmg2VmxSQ2ExVXlUa2RXYmxKclUwZFNUMVZ0ZUhkWFZtdDNWbTEwV0ZJd1dUSlZiWFJ2VjJzeFIyTkdVbGRoYTNCSVdUSjRhMlJHU25SU2JHUlhZbXRLVWxZeFVrZFpWMFY1VkZoc1UyRXlVbWhWYWtvMFZsWldjMVp1WkZoaVJuQjRWVEp3VTFZd01YSldhbEpYVm0xb2RsWnJaRXRqYlU1R1QxWmthVlpGV2xWWFZFSmhWakpPVjFWdVNsVmlSMUpVV1d0V2QxZHNXa2hsUjNCUFZteHNORll5TlU5aGJFcFlZVVpzVjAxSGFFUlZNRnB6VmpGYVdXRkhjRTVXTVVvMlYxWldZV0V4VW5OWFdHeG9Va1p3V1ZacVRsTmhSbFkyVVZSR2ExSnJOWGxYYTFwcllWWk9SbE51WkZkV2VrRjRWVlJHVTFZeFpITldiRXBwVmxad2VGZFhlR0ZTTURWSFdraEthRkpyTlZkVmJYaHpUbFpzVmxaVVZsZGlWVlkwVmpJeFIxbFdTa1pYYmtwYVpXdGFhRmw2Um5kU2F6VlhWRzFzVkZKVldYcFdiWGhxWkRBeFYxUllhR0ZTVjJoVVZqQm9RMkl4Vm5GUmJVWmFWbXh3ZUZaSGVFOWhSa3B6VTJ4YVZtSllhSEpaVkVaS1pVWmtjbU5HYUdoTldFSlJWMVphWVZOdFZrZFViR3hoVW0xb2IxUldXbmRpTVZweVZXdDBVMDFYVWtoVk1uaHpXVlpKZWxGc1VsVldWbkF6VmpGYVlWSXhiRFpTYkZwT1lrVndObGRVUWxkV01WcElVbXBhVjJKck5WZFpiR2h2VkVaU1YxZHRSbGhTTVZwSVZrY3hiMVl3TVVsUmEyaFlWa1ZLYUZscVJtdFNNV1IxVld4YVYxSlZjRzlXVjNSWFdWZE9jMWR1UmxSaE0xSlZWbTF6TVUxR1ZuUmxSVGxvVWpGYWVsWXllSE5XTWtwSVZHcFNWV0V4Y0U5YVZWcHJWMWRHU0ZKc1VsTlhSVXBhVmpGa05HSXhWWGhhUm1SWFlteEtjbFV3WkZOWFJteHlXa1JTYkZac2JEVlViR1F3VmpBeFJWSnViRnBOUm5BelZtcEdXbVZzUm5OUmJHUk9ZbTFvYjFadGNFdFVNVTVJVW10a1lWSXllRmhWYkZwM1ZXeGFjMVZyWkdoTlZURTBWVEZvYjJGc1NsZGpSa0pYWWxSR1ZGa3dXbk5XVmtaMVZHczVWMkpJUVhkV1JscFRWVEZhY2sxV1drNVdSa3BYVkZaa2IyUnNXbkphUlhScVRWVTFlbGxWV25kV01VcFpVV3hXV0ZZelFraFdha3BUVTBaU2NWZHNUbWxYUlVwVlYxZDRiMkl3TlZkWGJrWlVWa1ZhYjFSWGRGZE9WbFY1WkVkMGFHSkZjRWRWTW5oaFYyMUZlVlZ1V2xwTmJtaG9WbXhhUjFkWFJraGpSMnhYVjBWS1NGWnRlR3RPUjFGNFZXNU9WR0pyTlhGVmJuQnpWMFpTVjFkdVpHaFNiSEJHVlcxME1HRnRSalpXYkdoYVlURndWRmxXV2s5U2JFNTFXa1prVjJWclZYZFhhMk40VmpKTmVHTkZiRlZpUjFKd1ZteGFkMWRHV2tkWGJVWnJUV3hhZWxsVVRtdFdNa3B5VGxab1YyRnJTak5XTVZwelZteGtkRTlXWkZkaVNFSmFWMVpXVjFVeFdYbFNia3BZWW10d1dGUlZaRk5XUmxaeFVteE9hazFXU25sVWJGcHJWR3hhV1ZGcmVGZGlXR2hVVlhwQmVGSXlTa2RhUmxwWVVqSm9XbGRYZEd0T1JsbDRZa2hLWVZKR1NtRldiWGgzWlVaYVNHVkZPV2hTYTNCNlZUSjRZVlp0U2xsaFIyaGFWa1ZHTkZZd1dsZGtWMHBJVW14T1YwMVZiRFpXYlRGM1V6RktkRlpyYUZWaE1WcFpXV3RrYjFkR1ZuTldibVJwVFZac05GWXlNVEJXUlRGV1RsVm9WazF1YUhwWlZWcEtaV3hHYzFWc1dtbFhSMmQ2Vm1wR1lXRXhXWGhqUlZaU1lsaFNiMXBYZEdGVFZtUllaRWRHVjAxV1ducFdNblJoVjBkS1IxZHNaRnBpUjJoVVZGUkdkMVl4WkhWVWJHUnBVakZKZDFkclZtdGlNVmw1VWxod1VtRnNjRmxXYTFaTFlVWldWVkpzY0d4U2JWSmFXVEJhUzJGRk1IbGhSbVJZVm14S1RGWlVSbGRTTVZwMVVteFNhRTB4U2xaV2JURTBVekpXYzFkWWJFNVhSVFZ2VldwR1lXVnNXWGxsUldSWFRXdHdWbFZYY0U5WlZscFhZMFprWVZac2NHaGFSbHBUWXpKR1NHRkZOV2xXTW1jeFZtMTRVMUV5UlhoV1dHaHBVbTFTV1ZsdGN6RldNV3hWVTJ4T1dGWnRlSGxXTWpGSFYwWmFkVkZyWkZwV1ZsVXhWbXBCZUdOdFRrZGFSbkJPVW01QmVsWnRNVFJYYlZaelZtNU9WbUpIVW05WlZFSmFUVVprY2xkdGRGTk5WV3cxVlcxMGExWXlTbGhsUm14V1lXdHdkbFpIZUZwbFYxSklVbXh3VjJFeWR6RldhMXB2WXpGYVdGSlliR2hTZW14WFdWZDBkMlJzYkRaU2JrNXFZa2RTTVZkcldsZFViRnAxVVdwU1YxWjZRalJWYWtaaFkyc3hWMWR0YkZOU2JIQlpWbTB3ZUdJeVVuTmFSbVJZWVROU2NsVnRlR0ZsYkZsNVpVaGthRkpVUm5wVmJHaHJWakpLV1ZGcmFGcGxhM0JQV2xaYVMyTnNjRWRXYld4VFRWVndXbFl4WkRCWlYxRjNUbFZrV0dKcmNHRlVWRXBUVkRGYWNWRnVaRlJXYkZZMVdrVmtNR0ZHV25KalJXaFhUV3BHZGxacVNrdFNNazVGVkd4a1UxWnVRalpXYlhoaFVqRmtXRkpyYUdwU01uaFVWRlpXZGsxc1dYaGFSRUphVmpCV05GWnNhSE5XUjBwSVlVYzVWbUV4Y0ROV01WcGhaRWRXU1ZwSGFGTmlTRUpIVmxjeE1HUXlTa2RUYmxaU1lUTkNXRlp1Y0Vka2JGcFZVMnQwVTAxck5VaFphMXB2WVZaSmVGSllaRmROVm5CWFdsVmtUbVZIVGtaYVIyeFRUVEJLVlZadGNFZFRNVmw0VjJ0a1dHSllVbGRVVmxVeFYwWmFjMkZJVG1oTlZXd3pWako0YjFZeVJuSlRhazVYVFZad2VsWnRlR0ZXVmxweldrVTFhRTFZUVRGV2EyUTBZakZzVjFwRlpGaGlhelZ4VldwS2IxbFdjRmhrUjBac1ZtNUNXVlJXVm10V1JrbDNZMFZrVldKR2NISlpWVlYzWkRGT2RGSnNaR2xXUlZsNlZsZHdTMU50VmxkVmJHeHBVbXhLYjFSWGVFdFdiR1JYVld0a2EwMVdjRmhaYTJoTFdWWktSMU50UmxkaVZFVXdXbGQ0WVZkSFVraFNiV2hPVWtWYVdWWlVTVEZqTVZsM1RWaEdWMkpyY0ZoV2ExWjNWRVpWZUZkclpHcGlTRUpJV1RCVk1WVXdNVlpXYWs1WFlsUkdNMVY2Ums1bFJrNVpZa1pTV0ZORlNtOVdWekI0WWpKT1IxWnVVbXhUUjFKd1ZGWmFkMWRXYTNkV2JYUllZa1pzTTFSc2FITldWbHB6WTBkb1dsWldjRXhaTW5oUFl6SkdSMWR0YkZoU2EydzJWbTF3UzA1R2JGaFZhMmhXWVRKU2FGVnRlRXRVTVd4WlkwWmtUMkpHY0hwWFdIQkhWa1V4V0dWR2FGWk5hbFpNVmtSR2ExSnNaSE5YYkdSb1lYcFdWVlpHVWtkV2JWRjRXa2hXVldKSFVuQlZha1pLWkRGYVdFMVVVbWhOVmtwNlZUSjBZVmRHWkVoaFJteFhZbGhvYUZsVldtRlNWa3B6WTBkMFRsSkZXbUZXYlRFMFV6SkdSazFJYUZSaVIxSlpWbXBPVTJGR2NFVlNiRXBzVWpBMVNGWXllRzloUlRCNFUyeHdWMkpZUWtSWFZscFBVakZrY21GRk5WaFNWRloyVmxkNFUxRXdNSGhXV0d4c1VqTlNXRlJWVWtkWFJtdDNWMnhPVjJKR2JEWldSM0JUVmpKR2NsZHRhRmROVjFKSVZUQmtTMUl4VW5SaVJtaFRUVzFqZDFadE1UUmhhekZZVlZoc1ZWZEhhSEJWYlRGVFYxWnNkR1ZGZEdwaVJsWXpWbXhTUjFac1NuTmpSRUpWWWtaYVVGWlVTa3RTTWs1R1lrWldhVkpzVlhoV2JYQkNaVVphZEZScmJHcFNia0pQVlcwMVEwNXNXblJqUldSWVlsWmFNRlZ0ZEdGV2JVcElWV3M1V2xZelVtaFdNVnByVmxaT2NWVnRhRTVpUlhCYVZtdGtNR0V4YkZkVGJGWlhZa2RvWVZsc2FGTlVSbHAwWlVad2JGWXhTa2xWYlRGdlZHeGFjbGRVUWxkV1JWcDJXV3BHWVZOR1RuVlRhemxYWWxob2FGWnFRbTlSTVdSSFYyNU9XR0pIVW5GVVZscDNUVlpaZVdONlJtaFdhM0F4VlZkd1UxWXhXalpSYWxKVlZsWndWRmw2Ums5a1ZsSnpWVzFvYUUxSVFscFdNV1EwWWpGVmVWVnVUbGhpUmxwVldWUk9VMk5XVWxkV1ZFWnNZa1p3TUZwVlpEQldWMHBHWWtSU1ZtSkhhSEpXYWtwTFVqRmtkR0ZHYUZkaVZrcFJWMWh3UjJFeVVsZFVibEpyVW1zMVQxbHNaRzlXYkZsNFdrUkNhVTFWV2pCV2JYUnJXVlpLYzFkc1RscGlSbHBvVjFaYVlXTldSbk5hUlRWT1ZtdHdXVlpxU1hoU01WcFdUVlprYWxKRlNtaFdiR1JUVTBaWmVXVkhSbE5pUjFJd1dWVmFhMVl4V25WUmFscFlWa1Z2TUZwRVJrdGtSbFp5V2tkR1UxWkdXbGxXYlhSaFYyc3hWMWRZYUZaaE1EVmhWbXBHUjA1V1ZuUmtSMFpWWWtkU1NGVXlNRFZXYlVwWlZXMW9WMDFHY0ZSV2FrWnJaRlp3U0dGR1RtbFdhM0JhVm0xd1MwMUZNVWRYV0dST1ZteHdjVlZyVm1GWFJteHpZVWM1VlZKdGVGaFdNblIzWWtaWmQxZHJhRnBoTVhCMldWWmFTbVZHU25GVWJHUk9WbTVDYjFaclVrZFhiVlpJVkd0YVlWSXdXbFJaYlhSTFZVWmFSMWt6YUdsTlZuQllWMnRhYjJKR1NYZFhiVVpYWWxSR1ZGVXdXbk5XVmxKMFpFWmtUbUV6UWpWV1IzaHFUbFpaZVZOc2JGWmlia0pXV1d0YWQwMHhXblJsUjBaWFZteHdlbGRyV210aFZrNUdVMVJLVjAxV1NrUldWRVpPWlVkS1IxcEdhR2xTTVVwNFZsZHdRMWxYUmtkWGJsSk9WbXMxV0ZWdGVHRk5SbXQ2WTBWa1dGSnJiRFJXTW5SdlZqRkplbFJZYUZkV1JYQk1WbXhrUm1WdFRrZGFSMnhZVWpKb1ZsWnNaSGRUTVU1MFZteGtWbUpIZUhCVmJYaExZakZTV0dWRmRGZE5WMUpZVmxkME1GWnJNWEpPVm1oWFlrZG9jbFpxU2t0V2JHUjBVbXhrYVZkSFozcFdSbHBoWTIxUmVGZHVTbXRTYkZwd1ZXMDFRbVF4WkhKV2JFNVdUVlpzTTFSV2FGZGhSazVHWTBab1dsWXpVbWhaVlZweVpWZFdTR1JIZEZkTlNFSkpWbTB4ZWsxV1dYbFRia3BVWWtWd1dGbHNhRzlXUmxaeFVtNU9WMDFXU25sWlZWcFhWMFpPUmxOdVdsZFdla0kwVmxSR2ExSXlTa2xVYkdSWVVqSm9VVlpYTUhoVk1XUkhWMnhvYTFJelVtOVZiRkpIWlZaU1YxVnNUbGhTTUZZMFdUQm9kMWRzV2xkalJYaGFaV3RhVUZwR1drZGpNazVIV2taT1YxSnNjRWRXYWtaaFZqRnNWMkpHYUZaaE1YQlBWbXhrTkdJeFZuUmxSMFpxVW14d01GcFZhR3RXUmxwMFZXeHNZVkpYVFRGV2JYTjRZMnhrY1ZGc1pHbFdSbHBSVm1wQ2ExTXlUbk5hU0U1aFVtNUNjRlZxU205V1ZtUlhWbTFHV0dKV1dsbFdiWFJ6VmxkS1dWRnVRbFppVkZaRVZtcEdZVmRGTVZWVmJXaE9WbXhaTVZaWGVHOWtNVlowVTJ0b2FGSnRlRmhaYkdodlZFWmFWbGR1VGxkV2EzQXdWVzB4ZDJGSFZuSlhiR3hYVFc1U2FGbHFTa2RXTVU1MVUyMXdVMkpYYUZsWFYzaHZWVEZrUjJORlZsTmlSbkJ6VldwQk1WTkdaSEpYYlRsb1ZteHdXRmt3YUc5WFJsbDZWVzFvV0ZadFVsaFpla1poVjFkS1NHVkdUbXhpV0doWlZtdGFWMVV4U1hkTlZXUnBVbXh3V1ZsVVNsTlhSbEpZWkVoa1ZGSnNWalZhUlZwUFZqQXhjbGR1YkZkTmJtaEVWakp6ZUdSV1VuRlZiR1JwVjBkbmVsWlhjRWRoTWsxNVVtdGtWbUpGTlZoV01GWkhUbXhhZEUxVVVtaE5SRlpJVmpJMVMxUnNXblJoUmxwYVlsaE5lRmt3V2xaa01WcFZVbXhvVTJKSVFqVldiVEI0VWpGWmVGZHVUbXBTUlVwb1ZteGtVMU5HV2tobFJYUnFUVlUxZWxsVlduZFdNVmw0VW1wT1dGWnNXbWhWZWtwUFpFWlNjbFpzU21sU01VcFpWa1pTUjFNd01YTlhibEpPVjBoQ2MxVnRlSE5PUmxwSVRsVjBhRkpyY0RCV1Z6VkRWbTFLV1dGSFJsVldWbkJ5V1RKNFlXUkhVa2RhUlRWWFYwVkpNbFp0ZUdwTlZsVjRWbGhzVkdFeWFGZFphMlJ2V1Zac1ZWSnVaRmhTYkVwNVZqSXhSMkZ0U2tsUmExcFhWak5vTTFacVNrWmxWMUkyVW14a2FWSXhSak5YVjNCSFdWWk9SMU5zYkdsU01taFZWV3hXZDFkR1pGaGtSMFpVVFZkU1NGWXlkRmRWTWtwSFkwaEtWVlpzY0ROYVZscDNVbXhhVlZac1pFNWhNMEpMVmxaa2QxVXhXWGhYYTFwcVVrVTFXRlpyVm5kVFJscDBZek5vVjAxWFVubFVNVnByVlRGYVdWRnNjRmRpVkVZelZrUkdWbVZXVW5WVWJXeFRZa2hDV1ZacVFtdFZNazE0VjI1R1UySlZXbFZWYlhoaFRVWndWbHBFUWxkV01IQkhXVEJvZDFZeVNsbFJiRkpYVFVad2FGVnRlRTlrUjBaSFdrWmtVMVp1UW5aV2JURjNVakZOZVZWc1pGaGlhelZYV1d4a2IyTXhiSEpYYm1ST1RWWndlbGRyVWxOV2F6RlhZa1JTV0dFeFduSlhWbHBMWkVaV2MyRkdjR2hOYkVwVlZtdFNSMVl5VGxkU2JsSlRZa2RvV0ZscldscE5WbVJ5Vm0xd1QxWXdXbGhWTWpWTFZERmFXR1ZHYUZkaGF6VjJXbGQ0V21WWFZrZGpSM2hwVW10d1lWZFdWbXRTTVZWM1RVaHNhRko2YkZoV2FrNXZZVVphUlZOck9XcE5helZIV1ZWa01GVXlSalpXYm1SWVZteEtSRnBFUmxOU01XUlpZVVphYUUxRVZtaFdiVEUwVmpBMVIxZFlhR2hTZW14WlZXcENkMlZXYTNkaFJXUlhZbFZ3U1ZaWE5XRldNREZIWTBab1lWSlhVbGhWTVZwM1VqRndSazVXWkdoTk1FcGhWbTB3ZUU1R1ZYaFRXR2hoVWxkU1ZWbHRjekZYVm14eVlVVk9XbFp0ZUZaVk1uaFBWa1pLYzJOR1dsWmlWRVpJVmxSQmVGZEdWblZqUm5Cb1RWaENlVlp0Y0V0V01rNXpWMnhzWVZKdFVuQldNRlpMVWtaYVIxZHRkRlZpVmxwSVYydG9WMVV5U2toaFNFSldZa1pLV0ZwSGVHdGpNV3Q2WVVVNVUySklRa2xXYWtvd1lURnNWMU5yWkZSaVZWcFlXV3hTUjFaR1ZYZFhiazVxWWxWYVIxZHJXbXRXTURGSlVXcFdWMUl6YUdoWmFrWmhaRVpPYzJKSGFGTlNXRUpYVm0xd1QySXlWbk5oTTJ4c1VqTlNjVmxyV2t0bGJHUnlWbFJHYUZKVVJsaFpWRTVyVmpKS1dWRnJlRlZoTWxKTFdsVmtTMUl4Y0VkaFJtaFVVbFZ3TWxac1kzaE5SazE0V2tWa2FWTkZOVzlWYm5CelYxWldkRTFVVGs1aVJsb3dWRlpTUTJGRk1WWmlSRkpYVFc1U2RsWnFSa3BsYlVaSlYyeGtWMUpWV1RCWGExWnJVakZLZEZKclpHRlNNbmhaVldwS2IyUnNXbkZTYlVaYVZteHdNRlp0ZEd0V1YwcElaVWM1Vm1KWWFETlpNRnB6VjFkT1IxcEdhRmRpU0VJMFZsWmplRTFHVVhoVFdHUlBWMGhDV0Zsc1VsZFhSbXhZWlVWMGExSnNXakJWYlhocllWWmtTR0ZGTVZkaGExcG9XVEl4VW1WR1pIVlZiWFJUVFcxb2QxWnRlRzlSTVU1eldraE9WMkpWV25CVVZscHpUbFpWZVdWSVRsWmlWVlkwVlRKNGIxWXlSWGhYYldoYVZsWndlbFJ0ZUU5amF6bFhWR3MxYUdWc1drcFdNVkpEV1ZkRmVGZFliRlJoTWxKdlZGUktVMWRHYkhOaFJ6bHFZa2hDV1ZSV1dtdFZNREZXVGxSR1YxSXphSFpaVm1SR1pVZE9SMkZHYUZkTk1VcDVWbXhTUjFsV1NYbFRhMnhVWWxkb1ZGWnNVbGRYUmxwMFRWUlNhMDFWTlVoV01uaHZZVEZKZWxWdE9WVldNMUl6VmpCYVYyUkhUa1pQVm1SWFRVaENTVmRVUW05VE1WbDVVbTVLYWxKWWFGZFpiR2hPWlVaYWNWTnJkRk5OVjFJd1dXdGFUMkZXU2paaGVrcFhZbFJGTUZsVVFURlRSa3BaWWtaV1dGSXlhRzlXVkVKV1RWZEdSMVp1VW14U1dGSldWRlprTkZkc2EzZFhiWFJYVW14d01GWlhlSE5aVmtwWVZGUkdWMVpGUmpSV2FrcFBVakpLUjFkdGJGTk5iV1EyVm0wd2QyVkdUWGhYYkdoVVlUSlNXVmxyWkZOalJscHlWbTFHVG1KR2NGbGFSV1JIVjBkS1YxZHNiRmRpV0ZKeVZqQmtTMWRYUmtkVmJGWlhWbTVCZWxaVVJtRlpWMDV6WVROd2FGSXllRTlXYlhSM1RteGFWVk5xUWxwV2JWSklWMnRXYjFadFNraGxSMFphVmtWYU0xbFZXbmRUUjFaSFdrVTVhVkpZUVhoV2EyUTBZVEZTYzFkc1ZsZGhiSEJaVm0xNFlXRkdaRmRhUldSWVVtczFlVmRyWkhkVk1rcFhVMnh3VjJKWVFsQlpha3BUWXpGa2MxWnNVbWxTTVVwNFZrWmFZV1F3TVZkWGEyaHNVbnBzYjFWcVJtRk5SbkJXWVVoT1YwMXJjRlpWVm1odlZteGFSbGRzUWxkaGEzQlFWV3BHYTJNeVJraGhSVFZPVmxoQ1dWWnFSbXROUmxsNVZWaG9ZVkpYVW5CVk1GWjNWakZzYzFadFJsaFNiRXBYVmxkMGExZEdTbk5XYWxaaFVsWndVRll3WkV0V2JHUjFZa1p3VGxKc2EzZFdha2w0VmpKT2RGUnJXbXRTTUZwWVZGUktibVZzV2xoTldIQk9WbXhzTkZrd1ZtdFpWa3BWVm1zNVdtSkhVblpXYWtaaFpFZE9SbHBHY0ZkTlJsbDZWa2Q0VjJFeFdsZGFSV2hvVW0xb1lWbFVTbE5XUm10NFYyeGthMUpVUmxoV1IzaHZWVEpLV1dGR1pGZGhNbEV3VmtSS1IyTXhaSFZVYkdob1lUQndWMVp0TVRSVE1WcEhZa2hLV0dFelVuRlVWM014VWpGc2NsZHNaRmROVm5CNVdUQldjMWRHV25OWGJHUmhWbFp3YUZwRldrOWpiRnB6Vm0xc1UySklRbHBXTVdRd1ZqSlJlRnBHWkZoaWExcFZXVmQ0UzFsV1duUk5WazVVVW14d01GUnNXbXRYUmtsM1kwVnNXbFpXY0haV01qRkdaVmRHUmxWc1pGTmlTRUp2VmxSQ1ZtVkdUbGhTYTJSVllsZDRXRmxyWXpWTk1WcDBaRWQwVGxJd1ZqUldNV2h6VlRKR2MyTkdhRnBpV0ZKTVZqQmFVMVpzY0VkVWJYUnBVbXh3TmxacVNqUmtNa3BIVjFob1ZHRXlhRmhWYWs1dlZrWmFTR1ZIUm1waVIxSldWVmQ0YTJGRk1YTlNXR1JZVm14S1RGVnFSbUZqYXpGV1lrZHNVMDB5YUZWV1JtTjRZakZrUjFwR2FHdFNNRnBWVkZaa1UxTkdXWGxPVlRsWVVqQndTVlpYTlVkV1ZscHpZMFJPVlZac2NGZGFWbFY0VmxaR2MxWnRiRk5pYTBreVZtMXdSMVV4UlhoWFdHeFVZa1phVkZaclZrdFhSbFp5Vm01a1ZGSnNjREJaZWs1dlYwWmFjMU51Y0ZkU2VrWjJXVlphUzJSV1JuTmpSbVJPVmpGRmQxZFhjRWRXYlZaSFdraEtZVkp0YUhCVmFrcHZaV3hhV0dORk9WWk5WbkJZVmpJMVUyRXhTWGRYYXpsWFlsaG9hRlJWV25kV2JIQkdXa1prVjAxSVFraFhWM1JUVlRGYWNrMVlSbGRpYmtKWVZGVmFkMkZHVW5SbFJYUlhWbXRhZWxkcldrOVZNVnAxVVc1YVYySlVSak5WYWtaV1pWWldjMXBHVm1saE0wSlNWbTB3ZUZVeFVYaFZiR2hPVm5wc1dWbHJXbk5PUm1SeVZXeE9hRlpVUm5sV01uQkRWakpLV1dGSVNsZE5SMUpNVldwR2EyTXhXbk5hUlRWVFRWVnZlVll4VWt0T1JsVjRWMWhvWVZORmNISlZiRkpYVmtac2NsZHVXbXROVm5CSldsVmtSMkZGTVZkaVJGSlhUVmRvY2xsWGVFdGpNazVIWVVad2FWSXlhREpYYkdRMFdWZE9WMVJ1U210U00xSllXVlJHZDA1V1duSmFSRkpYVFZac05WVXlkSE5WYkdSSlVXeG9XbUpIYUVSVk1GcHpWbFpPYzFSc1pFNWhlbFpJVmpKMFlWbFhSbGRUYkZaWFltMVNXRlpyVmt0WFJsWnhVVlJHVTAxWFVscFpWV1JIVlRGS1ZtTkdiRmhXTTJob1YxWmFUMUl4Y0VsVGJHUnBWMFpLV1ZaWGNFTmtNbFpYWVROa2FGSlZOVmhXYlhoM1VqRnNkV05GVGxkTlJFWllXVEJrYjFkck1YVmhSMmhhVFdwR1ZGVnFSbmRTTVZKMFlrZG9UbE5GU2sxV2JYQkxUa1paZVZOWWFHbFNiV2hVVmpCa1UxUXhXbk5YYlVaWFVtMTRlVmxWVms5WFJrcDBaVWh3V2xaWFRURldiRnBMWkVkV1IxcEdhR2hOVm13elZteFNTMU14V25KT1ZscGhVakJhV0ZadE5VTmxWbHAwWTBWa1ZFMVdjREJXUjNScllVWktkRlZzVWxwaE1taEVWakJhYTJNeFduUmtSbFpwVm14d1dWWnJZekZUTWtaWFUyNU9WR0pyU2xoWmExcDNUVEZhZEdWSFJsaFNNVnBJVmtkNGExUnRTa1pqUkZwWFlXdHZkMWxVUmxwbFZrNXpZa1phYVZKVmNGaFhWM2h2VkcxV1IyTkdhR3hTTUZweFZGZDBZVk5zV2tobFJtUm9WbXR3V2xWWGRHOVdNa1p5WW5wQ1dtVnJXbkphUlZwUFkyeHdSMkZIYkZkTmJXaGFWbXRhWVZsWFVYbFViazVvVFRKNGMxVnRNVk5qVmxKWFYydDBiR0pIVW5sV01qRXdWbGRLUms1VlpGWk5ha1oyVm1wS1MxSXlUa2xTYkZaWFlraENhRmRzVm1Ga01VNVhWbTVPWVZJeWVHOVVWRUpMVmpGWmVGa3paRTVXYTFZMFZqRm9iMkZXVGtaalJteGFZbFJHVkZadGVGZGtSMVpKV2tkNGFWSnRkekZYYTFaVFVUSkdTRk5zV2xoV1JYQmhXVlJHZDJWc1pGZFhiVVpYVFdzMVNsWXllR3RXTVVwV1YxUkNWMkpVUWpSVk1qRlhaRVpLY2xwSFJsTk5ibWhhVmxjeE1HUXlVbk5YYmtaVFlsVmFZVlp0ZUhkTlJscDBaRWQwV2xack5VaFdNbmhYVjJ4a1NWRnNhRmRpUm5CWVdURmFTMk50VWtobFJtUnBVMFZLWVZacldtRlZNVlY0VjJ0YVRsWnRVbkZWYlRGdlYwWlNXRTVYT1ZoU2JIQjZWMnRXTUZVeVJqWldiR2hYVmpOb2NsbFdXbUZTYkdSelZteG9hVkpzY0c5V2JUQjRWakZrUjFWdVNsaGlSbHB3VldwR1MxWldXblJrUm1SYVZtMVNTRll5TlZOVWJHUklWV3hrVlZac2NETlVWVnBXWlZkV1IxcEdaRTVoTVZreVYxWldZV0l4WkhOWGExcHFVbXhLVjFsWGRHRk5NVlp6VjJ0a1YxWnJjSHBYYTFVeFZqSkZlbEZVU2xkTlZrcEVWMVprU21WR1pISmFSbEpwVW01Q2QxWkdVa3RPUm1SSFlrWm9hMUl3V205VmJURlRWMFpaZVdONlZtaE5WWEI2V1RCb2QxZHNXbGRqUjJoWFRVWndVRlZ0ZUU5a1ZuQkhXa1prYkdFeFZqTldiR2gzVWpKRmVGTllhR0ZUUmxwVVdXdFZNV0l4VWxWU2EzUllVbXh3TUZSVmFHOVdhekZZVlc1d1dsWkZOWEpXYWtwTFYxWldkRTlXY0ZoVFJVcEpWbXBHWVZsV1pFaFdhMmhRVm0xU1QxWnRNRFJsVmxwMFRWUlNhVTFYVW5wV01XaDNZVVpLV1dGSFJsVldlbFoyV1RKNGMwNXNTblZhUms1T1ZtNUNObFl5ZEdGaE1WSjBVMnhvYUZKWFVsaFpWM1IyVFVac1ZWRlVSbFJTYTNCYVdWVmtSMVV4V1hsaFJtaFlWbXhLU0ZwRVJsZFNNV1IxVW14V2FWWkhlRmxXVnpFMFV6RlplRmRZYkU5V01GcHZWRlZTUjFkR2EzZFhiVVpYWWxWd1ZsVldVa2RYYkZsNlZHcFNWMkZyV2t4Wk1WcFhZekZ3Ums1WGJHbFNXRUl5Vm0wd2VFMUhSWGhVV0doaFVsZG9WRmxVU2xOaU1WWjBUbFZPYWxKc2NIbFdNakZIVlRGYWMyTkVRbHBOUmxweVdWUkJlRlp0VGtkaFJscE9ZV3hhVVZadGVHdFRNVXB5VGxaYVVGWnRVazlWYlhoM1ZGWmFXV05GWkZwV01EVjZXVlJPZDJGR1NsVldiRkphWVRKUmVscFhlR0ZTTVdSeldrZHdUbFpzY0RaV01uUlhZakZhZEZOcmFHaFNNRnBoV1ZSR2QxUkdWbFZTYm1SWFlrZFNNVlpIY3pWaFZrcFpVV3BXVjFKRlduSmFSRVpUWXpGa2MxWnNaR2xXVm5CWlZrWmpNVlV4V1hoVmJrNVlZa2hDYzFWdGN6RmxiR3h5VjJ0MGFGWnNiRFZaVlZwM1ZqSktXVkZzUWxwaGExcG9WV3BHYTJSV1NuTlViV3hYVm01Q1ZsWnJXbXROUjFGNFZHdGtXRmRIZUU5V2JHUlRWakZTVjFkdVRrOVNiRlkxV2xWb2ExWXdNVmRpUkZwYVZsWndWRlpxU2tkamJHUjFVMnhrYUdFelFsRldWM0JIWVRKU1IxTnVUbFppUlRWUFZteG9RbVZXV25SbFIzQnNVbFJXU1ZaV2FHOVpWa3AwVlc1R1ZtSllhRE5aYWtaWFpFVXhWMVJzYUZkaVJtOTNWa1phWVZReFdraFRhMlJZWWtkNGFGWnNXbUZWUmxweFVWaG9WMDFyTlVkWGExcGhZVlpKZVdGRVNsZGlXRUpEV2xWYVNtVldVbkphUmtwcFUwVktVRmRXWkRCWlZrNVhWMnhvYWxKWFVuSlVWbFp6VGtacmQxWnRkRmRXTUZreVZtMXpOVmR0U2toVmJscFhVa1ZhYUZwRlpFOVNiSEJJWVVVMVUxSnNjRXBXYlRFMFlqSkplRmRyWkdGU1YyaHpWVzE0WVZkR1VsWmFSazVyWWtkNGVGVnRlRTlXTVZweVRsaG9WMVl6YUZoV1IzaGhaRlpHY1ZWc1pHaE5iRVYzVm10U1MxSXlUWGhhU0ZaVllrZG9jRmxzWkc5WFJscDBUbGhrVjAxck5YcFphMmhMVjBkRmVsVnVTbFpoYTFwb1ZUSjRjMVpzWkhSa1JscE9Za1p3TlZadE1YZFVNVmw1VTJ4c1ZtSnJjRmRhVjNSaFZFWndSbGRyT1dwaVJuQjZWbTB4YzFVd01WWmpSa1pYWWxSR00xVjZTa3BrTURGWlZHeG9XRkl5YUZwWFYzaFhXVlphVjFWc1pHRlNhelZWVlcxNGQxZFdjRlpYYlhSWFlsVndWMWt3Vm05V01ERnhVVlJHVjAxdWFHaFZiWGhQWTFaU2MxWnRiRmhTTW1nMVZtMHhORmxXVFhsVVdHaGhVMFZ3VUZadE1WTmlNVkpWVVd0a1RrMVdjREJhVldRd1ZHeEtkR1ZHYUZkTmFsWlVWbXRrUm1WV1ZuVlNiRnBwVmtWYU1sWnRNVFJaVjA1elYyNVNVMkpHV2xSWmEyaERVMVphY1ZOWWFGTk5WbXd6VkZaYWExZEhTblJsUm14YVZrVmFNMVpWV21GVFJURldXa1U1YVZKdVFqUldha28wWVRKR1JrMVlTazVXUmtwWVZqQm9RMU5HWkZkWGJYUlRUVlpLTVZVeWVHOWhWbVJHVTJ4V1dHSkhUalJVYTJSS1pVWmtkVlZyT1ZoU01VcFZWa1prTkZNeVZuTmlTRXBZWWxWYVdWVnFRbmRUVmxwWVRsVmtWMDFyY0ZwV1JtaHZXVlphVjJOSGFGWk5SbFkwVm14YVYyTXhjRVpPVjJoT1ZqTlJNVlp0TUhkbFJUVklVMWhvV0ZkSFVrOVdNRnBoVmpGc2NscEdUbGRpUjNoNVYydGFUMVpHU25Sa1JGWmFaV3MxZGxacVFYaGpiR1J5WWtkR1YxWnVRbEZYVmxwclVtMVJlVlJyWkdwU2JWSndWV3BCZUU1R1pISlZhMlJZWWxaR00xUldWbk5oUmtwMFlVaENWbUZyV2t4V01uaHJWMGRTU0ZKdGRFNWhlbFkyVm14a05HSXlSblJXYmtwWVlrWmFZVmxVUm5kTk1WVjRWMjVrVjJKVldrbGFSV1J2VlRKRmVsRnNaRmRXZWtWM1YxWmFZV1JHVG5KYVJsSm9UVlZ3V1ZaR1ZtRmtNa1pIWTBWYVdHSkZOWEZXYlhoaFpXeFplV042Um1oU01GWTBXVEJhZDFZeVNsbFJhMUpZVm14d2VsWXdXbE5rVmxaelZXMW9UbUpYYURSV2JHTjRaV3N4VjFwR1pGZGlhelZZV1cweFUxUXhiSEpYYm1ST1VteEtXRlpYZUU5V01ERkZVbTV3VmsxcVZucFdiRnBoWkVkR1IxRnNhRmRpU0VKUlZsY3dlRlF4U1hsU2EyUnFVako0VkZsVVRrSk5iRmw0Vld0a1dsWnNWalJYYTFadlZsWmtTVkZ0T1ZaaVJrcDZWbXRhYzJNeVJrZFRiWGhwVW01Q05GWlVTbmRWTWtaR1RWWmthbEp0ZUZkVVZ6VlRZVVpzVjFkcmRGTk5WMUl3V1ZWYWEyRldTWGhUYWtwWFZqTlNhRmRXWkU5V01WSjFVMjFHVTAwd1NuZFdWM2hUVm0xUmVGZHNhRTVXUmtwWVZGWmFjMDVHV1hsT1ZtUldZbFZ3U0ZZeWVHOVdNa1p5VGxWU1YxSldjRmhaTVZwTFkyczVWMVZzVG1sU2JrRXhWakZhVjJFeVVYaFdXR3hUWVd4d1dGbHRNVk5YVmxwMFpVVjBVMUp1UWtaVmJYaFBWVEF4V0ZWcVJsZFdla1V3VmxSQmQyUXhUblZpUm1SVFlrWndWVlp0Y0VkaE1VbDRXa2hXVm1KWVVsUmFWekUwVjBaYVIxcEVRbXROYkZwWVdWUk9hMWRIU2xWaVJteGFZVEZ3ZWxSdGVHRlNNa1pJVDFaa1RtRXpRbUZYVmxacllqRmtkRlp1U2xoaVYyaFlXV3RhZDFSR2JEWlNibVJUWVhwV1dGZHJaRzlVYXpGR1ZtcE9WMkpVUlRCWFZtUkhZMnN4VjFwR1dsaFNNbWhhVjFaU1MxVXhaRmRpU0ZKc1VqQmFWMVJXWkRSV2JGcElaRVU1VjAxRVJsaFpNRkpIVjJzeFIxZHVTbGRoTVhCTVdYcEtUMU5YU2tkYVJUVnBZa1ZaZWxZeFdtcGxSazE0VjI1S1QxWnNjRmxaYTFwM1ZERnNkRTFYT1d4V2JIQjZWbGQwYTFaRk1WaFZiR2hXWWxob2VsbFhlRXRrUmxaellVZEdWMDB4U2t4V1JsWmhXVmROZUdFemNHaFNiSEJ3Vm0xMFdtVnNXa2RYYlVab1RWZFNTVlV5ZEd0aGJFNUdVMnhrV2xZelVtaFdSVnBhWlVaa2RGSnNhRk5OUkZaSVZqSjBZVlV4VW5OWGJrcHFVbGQ0V0ZSWE5WTmhSbXhWVW01T1YwMVdTbmxaVlZwaFlWWkplRk5zWkZkaVZFVXdXa1JHVTFJeFdsbGFSbWhwVWpGS2VGWkdaREJaVms1WFZWaG9XR0pWV2xaWmJGWlhUbXhXV0dOR1pGaFNiSEJIVlRJeGIxWXlSbkpYYmtwYVpXdGFjbGt5ZUd0ak1WSnpZVVpPVG1KWGFHRldiVEI0VFVaWmVHSkdhRmRpYXpWWldXMXpNVmRXYkZWVGJFNXFZa1p3TUZSc1ZrOVdSa3B6WTBWc1lWWldWVEZaVlZwaFkyMU9SVkpzV2xkbGExcEpWbTF3UW1WSFVsZFdiazVvVW0xU2IxbFVRbHBOUmxwWVkwVmthRTFzU2xoV1Z6VlBWbTFLV0dWR1VsVldla1oyVmpGYVdtVkdjRVZSYkhCWFlYcEZNRmRYZEdGaE1WcDBVMnRrYWxJeWFGZFpiR2hPWlVaWmQxZHNaR3RTVkVaV1ZWZHpNVlJzV25Sa2VrWllZVEZhY2xSVlpFZFNhekZYV2tkd1ZGSXphRmxXUm1NeFVURktSMWR1VWs1V1dGSlpWbXBDWVZOR1ZsaGxSM1JYVFZWd1dGa3dWWGhXTWtwVlVXcFNWMUpGV2t4V2FrWlhaRlpTZEZKc1RsZFNiSEJhVmpGamVFMUdUWGxWYms1WVYwZG9XVmxyVlRGV1JsSlhWMnRrVDFac2NGbGFSV1F3VjBaSmQyTkliRlZpUm5CNlZqSXhTMU5IUmtsWGJHUm9UVmhDTmxkWWNFZGtNVTVHVDFaa1lWSXllRlJVVmxaM1dWWmFjbGR0UmxaTlZsWTFWV3hvYTFSc1pFWmpSa0pYVFVkb1JGWXdXbk5qYkhCSVQxZHdhVkp0ZDNwV01uUlhXVmRLU0ZOclpGaGliWGhXVkZaYWQwMHhiRlpXV0docVRWVndXbGRyV205aFZrbDRVbGhrVjAxV2NHaFZNakZYVmpGT2RWTnRhRk5oTUhCWlZrWmpNV0l4V2xkWGEyUlhZbFJzVTFSV1pGTlRSbVJ5VjJ4a1ZtSlZjRWxXVnpWSFZsWmFkRlZzVWxWV1ZuQllXWHBLUjFOV1VuTmFSMnhUVFZWd1MxWnRlR3RPUjAxNFYxaHNWR0pIZUc5VmExVXhXVlpTV0U1WE9WaFNia0pIVm14b2IxWXlTbGRUYTJoWFVqTm9jbGxWVlhoWFZrWlZVMnhrVGxacmNFVlhWbEpMVkcxV1IxZHNiR0ZTVkZaWVdXdG9RMlZHV2xobFJ6bFNUVmRTU0ZaWGVHdFhSMFY2Vld4U1ZtSlVSVEJXYlhoWFpFZE9ObEp0YkZOaVNFSTJWbFJKTVdNeFdYZE5XRlpWVjBkb1dGbFhkSGRVUmxsM1drVmtWRlp1UWtoWGExcHJWR3N4Um1ORk5WZGhNbEYzVjFaYVYyUkdXbkphUm1ScFlYcFdkbFpYZUZOV01XUkhZa1pzYWxKdFVuTldiWGgzVTBaWmVVMVZaRmROUkVaR1ZtMTBiMVl3TVhGV2JGSlhVak5vYUZWdGVFOWpNa1pIV2tkc1UyRXpRa3BXTW5oaFdWWlZlRmRZYUZkaWF6VldXV3RrYjJOR1duTlhiSEJPVW0xU1ZsVlhNRFZoTURGWFlrUldWazF1VW5aV2JURkdaVzFHU0dGR1dtbFhSMmQ2VmxSQ1lXTXdOWE5UYmtwUVZqTkNUMVl3Vmt0VFZsbDVaRWRHVlUxV2JEUldNbkJoWVVkV2NtTkdhRnBXTTFJeVdrUkdZVlpXU25KalIzaFhZVE5DWVZkV1ZtdFNNVlY0VjFoc2FGSnRVbGxXYlhoTFUwWndSVk5yT1ZkTlZuQXhWVzE0VjJGV1NsVldiR3hYVm5wRk1GVjZSbHBsUm1SellVZDBVMDFHY0ZkWFYzUmhaREpXYzJFelpGWmhNRFZZVm0xNGQxZFdiRlpoUjBaWVlrWndSMVZ0Y0ZOWGF6RjFZVWRvV2sxV2NGaFpla1pyWTJzMVYxcEZOV2xXTWs0MVZtMXdSMkV3TVVkaVJtUlZWMGRvVlZsdGVFdFdiR3hWVTIwNVYxSnRlSGxaVlZaUFlXeEtjMWR1YUZaaVdGSnlWa2R6ZUZZeVRrWmlSMFpUVmpGS1NWZFdaSHBsUm1SSFZtNUtZVkpzV2xoWmEyaERZakZrVjFwRVVsUmlWbG93VlcxMGEyRkdTblJWYlRsVlZtMW9SRmxxUm1Ga1IwNUdXa1p3VjJKSGR6QlhWbEpQWkRKR1IxTnVTazlXVkd4WVdXeFNSbVZzVWxkWGJVWnJVbFJHUmxWdGVGZFViRnAwWkhwR1YxWjZRWGhWZWtaU1pVWmtkVlZzV21sU2JrSlpWMWQ0VTFJeFdrZFhia3BZWW0xU1dWVnFSbUZUUm1SeVYyMTBWMDFyV1RKV2JYQmhWakF4ZFZWdVNsVldWbkJYV2xaYVQyTnNjRWhqUms1VFlraENZVlp0TVhkVU1WVjVWRzVPYVZKR2NGUlpiRlpoVmtaU1YxWlVSbXhpUm5Bd1dsVmtNR0ZHV25OalJXeGhWbFp3ZWxZd1dscGxiVVpKVjJ4a1YxSldjRzlXVjNCSFdWZE5lRmR1VGxaaVYyaHpXV3hvYjFac1duSlhiWFJPVWpGR05GWkhOVTlYUjBWNVlVVTVWMkpIVWxSV01GcFhaRWRTU1ZwR1pHbFNia0YzVmtkNGIxUXhXWGROV0VwcVVtNUNZVlpzWkc5aFJsbDVUVlZrYW1KSFVqRlZNbmhyWVVkRmVsRnJNVmRXTTBKSVdWUktVMUl4VG5WVWJGWnBVbFJXZGxaR1VrTlRiVlpYVjI1U2JGSXpRbk5WYkZKWFUxWmFSMkZIZEZWTlZuQXdWbGQ0YzFkdFJYbFZibHBYVmxad2FGa3hXa2RrUmtwelkwWmthVk5GUmpOV01uUlhZakpGZUZwRlpGUmlhelZZV1ZkNFlWbFdVbFpYYkhCclRWWndlRlZ0TVVkaGF6RnlUbFZ3V2sxR2NISlpWbHByVW14T2MxWnNaR2xXUlZreVYyeFdZVmR0VmxkVmJrcFlZbGRvVkZsdGRFdFZSbHAwVFVSR1VrMVhVbGhYYTFwellXeEtXRlZzVWxWV00yaE1WVEZhWVdSSFVraGtSbkJYWVROQmQxWnNaRFJpTVd4WFYycGFVMWRIVWxaWmJHaHZZVVp3UmxaWWFGaFdia0pJVmtkek1WWXdNSGxoUjBaWFlrWktTRmxxU2s1bFJtUnlZVVpTYVdGNlZsWlhWM1JyVlRGc1YxZHVTbGRpYlZKeVdXdGFkMlZHVm5SbFNHUm9UVVJHV2xWWGRHRldNVm8yVW1wT1YxWkZjRXhWYWtwUFVsWldjMXBIYUU1aVJWWXpWbTEwVTFNeFNYbFZhMlJWWW10d2FGVnRNVzlqUm14eldrYzVXRkpzY0VoWGEyaHJWVEF4UlZGcVVsZE5ibEoyVmtkNFlWZFdWbk5WYkZaWFlrWldORmRzWkRSak1WcHpXa2hTYTFKdFVrOVZhMVpLVFVaYVZWTnVjR3hTYlZKSVZqSTFUMVpIUlhkT1YyaFhZa1p3TTFaVldtRmpWa3B5WkVkMFYySkZjRFpYVmxacll6RmFSMU5zV21wU1JuQllWRlphZDFaR1drVlNhMXBzVm14d2VsZHJaRWRWTWtwWFUyeHdXRll6YUZoWFZscHJWakpLU1ZSc2FHaE5iRXBSVmxjd2VGVXlWbGRpUmxwWFlsaFNXRlJWVWtkbFZtdDNWbTVPV0dKR2NGbFdSbEpIVmpBeGRXRkhhRlppV0UxNFZtMTRWMk14V25SaVJtaFRUVzFuTVZacVJsTlRNRFZJVWxoc1ZWZEhhR2hWTUZaM1ZWWmFkRTFXVGxWTlZscDVWakl4UjFkSFNrZGpTSEJZVmtVMWRsWkVSa3BrTWtwRlZXeHdhRTFZUW5sV2JYUnJVekpOZUZwSVRsVmlTRUp2VkZkNFJtUXhXblJqUldScVRXc3hOVlZ0ZEc5VlJsbDZZVWhDVm1KWVVqTldha1poVjBVeFNXRkZOVk5pVmtwSlZsUktORll4V1hsVGEyeFNZa2Q0WVZaclZuZFZNVkpXVjI1T1YwMVhVakJWYlhoclZHMUdObFpyYkZoV00xSm9XVlJHV21WV1RuTlhhemxVVTBWS1dWWlhNVFJrTWs1elZtNUdVMkpWV25GWldIQkhWMFpaZVUxWVRsWk5hMVkyVlZjMVlWWXhTbk5qUjJoaFVrVmFjbFpxUm10a1ZsWnlUbFpTVTAxdGFGbFdNV1EwV1ZaSmQwNVZaRmhpYkVweFZXcENZVll4VWxoa1JtUlBVbTEwTTFsVlZUVldNa3BXWTBad1YxWXpRbEJXYkZwaFl6Sk9SMXBIUmxkaVZrcFpWbGR3UjFVeVVraFNhMlJWWWtkU1ZGWnROVU5UVmxwMFRVaGtiRkpVVmtoV2JHaHZXVlpLV0ZWc2JGcGlXRTE0Vm14YWMxWldTbkprUjJoVFlrWndOVlp0TUhoU01XUkhVMjVPYWxOSGFGZFpiR2hPVFZaWmQxZHNjR3ROVjFKNVdWVmFhMVl5Vm5KWGFscFlWbXh3YUZkV1pFOWtSbEp5WWtab2FWSXhTbmRXVjNCSFUyMVdjMWRzYkdwU1ZYQlBWbTEwYzA1R1draE9WWFJhVm10c05WbFZWVFZXVmxsNllVVjRWMDF1YUhKV01GVjRVMWRHUjFkck5WZGlhMHBLVm0xd1NrMVdVWGhYYmxKVFYwZDRWMWxyV21GWFJteHpWV3RhVGxKdVFsaFdNakV3WVcxS1NHUjZTbGRpV0doeVZrZDRTMUpzWkhKYVJtUlhaV3RXTTFkWWNFZGpNVmw0Vlc1S2FWSnJjRzlVVnpGdlYxWmtWMXBFUWxOTlJGWklWbTAxUjFVeVJqWmlTRVphWWtad2FGVXdXbXRqYkhCSVQxZG9VMVpGU1hwV1ZFbzBVakZaZDAxWVZtaFNiV2haVm0weFUxWkdjRVpYYlVaclZteGFlbFp0TVc5VWJVcEdZMFp3VjAxWFVUQlpWRUV4VTBaT1dXRkhjRk5pVjJoNlZsZHdRMWxXVVhoaVNFcFlZbTFTVDFWdGVFdFhSbXhXV2tSQ1YyRjZSa1pWYlhoclZsWmFjMU5zYUZkaGExcE1Xa1ZrUjFOV1pITmpSbVJYWWtac05sWXllR0ZoTVZsNFUxaG9VMkpyTldoVmFrbzBWMVpXYzFWcldrNVNiR3cwVmxkMFQxZHNXbk5pUkZaWFVqTm9jbFpyWkV0ak1VNXpWV3h3YUUxWVFrMVhWRUpoVmpKU1JrNVdXbFZpUjJoWVdXdGtNMDFXWkhKV2JYQlBWbXh3VjFSV1dtdGhiRXBZWlVaa1ZWWjZWbFJaVlZwelZqRmtjbVJHVG1obGJGcFpWbXBLTkdReVJrWk5XRTVVWVd0d1dGVnRlRXRUUmxsNVRWWktiRkp1UWtwV1YzaFBZVlprUjFOc1ZsZFNiRnBvV2tSR1QxWXhaSE5hUm5CT1RXMW9WVlpHV21Gak1EQjRWV3hhYUZORk5XOVZiWFIzVjBaWmVXVkhPVmhpVlhCSldWVmFVMWRzV2xkalIyaFdZa1p3VUZsNlJsTmpNWEJHVGxaa1dGSlZXVEJXYlRFd1lXMVdTRlZZYUZkWFIxSlBWakJhUzJJeFZYZFhibVJZVW14YU1GUldWVEZpUmtwMFpVWmFWbFp0YUhKWmExcExaRVpXY1ZKc1dtbFhSMmhSVjFaYVlWTXhXbGRYYms1WVlrZG9XRmxzWkc1bGJGcDBZMFZrYUUxV2JEUlhhMmhQWVVaSmVtRkdVbUZXZWtVd1ZqRmFhMWRIVmtkYVJtUk9Va1phV1ZkWGRHRlpWbVJJVTJ4V2FWSnRlR0ZaYTFwaFRURlplV1ZJVGxkaVNFSkpWREZhYjJGSFZuSlhXR2hZVm14YWFGbHFSbHBrTURGWFlVWmFhVkpWY0ZoWFYzaHZZakF3ZUZaWVpHRlNWR3hVV1Zod1YxZEdaSEpXVkVaVllsVndXVlpIY0ZOV01rcFZVV3BTVlZaWFVrZGFSRUY0Vm14d1IxZHNhRk5OTW1oV1ZqRmplR1ZyTVZkWGJHUnBVMFpLYzFWc2FGTmpWbEpYVjJ4a1RrMVhVbmxYV0hCWFZqQXhSVkpzYUZaTmJtaDJWakJrUm1WV1VsVlNiR1JvWVRGd1RWZHJWbXRXTVVsNFdraE9XR0pYZUZsVmJYUnpUbXhaZUZwRVFscFdhekUxVmxkMGExWXlTbkpPVm14YVlURndNMVl3V25kWFIxSklVbXhTVjJKSVFqWldiR1F3WVRGa2MxZHVUbXBTYldoWFZGYzFiMWRHV2xoTlZYUlVVakJhU0ZsVldsZFdNVXBYWTBVeFdHSkdjR2hYVmxwclYwWlNjbGR0UmxOaVJYQlFWbTE0YTAwd01VZFhiazVhWld0YVZsUlhkR0ZUUmxWNFlVZDBXRkl3Y0VoVk1uaGhWakpLUjJORVRsVldSVnBvV1hwR2EyUkdTbk5VYXpWWFltdEdNMVpzWTNkbFIxRjRWVzVPVkdFeGNGVldhMVpMVjBac1dHUkhSbXRpUjNoNFZXMHhNRlpHU25KalNHaFhUVzVvY2xsV1pFZE9iRnB6WVVab1YySldSak5XV0hCQ1pESldSMWRzYkdoU2JXaHdWVzAxUTJWc1duUmpSV1JVVFZVMVNGZHJhRXRYUjBwSVZXMDVWMkpZVWpOV01WcDNVMWRPUmxwR2FGTk5TRUpKVm1wSk1WbFdXblJXYmtwWVlsZG9hRlZzV25kVVJuQkhWMnM1YWsxcldrbFphMXByVmpKS2NsTnNiRmRpVkVJMFZHdGFjMWRHVmxsYVJUVlVVakpvV1ZkWE1UUlRNazE0Vm01U2FtVnJXbkZXYlRFMFpXeGFjMVZyWkZkU2JIQjZWakp3UTFkck1IcFJhMmhYVFVad1RGa3lNVTlTTVhCSFkwVTFVMkpIZDNwV2JURjNVekZOZUZSclpGWmlhMXBYV1d4V1lWWkdWbk5YYm1SVVVtMVNlbFp0TVVkaE1ERldUbFpvVjFaNlZsQlhWbHBLWlZkR1NWRnNXazVTYkhCTlZtMHhORmR0VmtkYVNGSnJVbFJzVkZSV1ZscE5SbVJZWkVkR2FFMVhVa2xWTWpWTFZERlplV0ZHWkZwaVIyaFBXbFZhWVdNeFpITmFSM1JUVmtWYVYxWnNaRFJoTWtaWFUyNU9XRlpGV2xsWlZFWmhaR3hzVlZOclpGZE5WVFZhVjJ0a2QxVXhXWHBoUnpsWFZrVktkbFZVUmxOU01XUlpZa1UxVjFadVFucFdWekI0VlRKV1IxZHJhR3hUUjFKWVZGZDBkMU5zVmxoTlJGWlhUVlpzTmxWWGRHOVhiRnBHVjI1S1YwMUdjRkJaTW5oM1UwZEdSMVJ0YkZkaE0wRXlWbXBHWVZVeFJYbFVibEpXVjBkb1dWbHRlRXRVTVZWM1drWk9hazFXV2pCYVJXaFBWREZLYzJKRVZsVmlSbkJRVm1wR1NtUXhXbkZWYkhCT1VqQXdlRlp0TUhoVE1XUllVbXRXVldKSVFrOVZiVFZEWWpGa1ZWSnRSbFZOYkVwSFZERmFiMkpHU25SVmJrSldUVVphVEZkV1dscGxSbFp5Vkd4a1RsWnJXVEJXYWtadllURlNjMWRzWkZoaVJrcGhWbXRXZDJSc1dYaFhiazVYVm10d01WZHJaSGRoVmtwMFpIcEdWMUpzY0doWlZFcEhaRVpPY21GR1dtaGhNWEJZVjFkNGIySXlSa2RpUmxwaFVsWndjbFJYZEhOT2JHdDNWMjEwYUZJd1ZqUlpNR00xVmpKS1dWRnJlRmRXUlZwUVZXcEdWMlJXVG5OaFIyeFRZa2hDTTFadE1YZFRNa2w0VjJ4a1lWSnRhSEpWYWs1RFZVWldjVkp0UmxoU2JWSjVWakl3TldGRk1WWmpTR3hWWWtad1ZGWnNXbUZqTWs1RlZHMUdWMDB5YUZoWGJGcFdUVlphZEZWclpGZGhlbFpZV1cxMFMyRkdXWGhYYkdSb1RXdHNORll5TlZOV1IwcEhWMnhTV21FeGNFeFdha1ozVjBkU1NGSnJOVTVXYmtJMFZsY3dlRkl4V1hoWGJrcHFVMGhDWVZac1duZFZSbHBJWlVkR2ExWnJXbmxaYTFwclZHeGFjbU5GVmxoV2JFcE1WVEl4VjFJeGNFZGlSMmhUWWxkb2QxWlhjRXRpTVZaelYyeFdVbUpZVWxCVmJURlRVMFphV0dWSE9WVk5WbkI1Vkd4YWMxWnRTbFZTVkVKaFZsWndWMXBXWkU5T2JFcDBZa1pPYVZORlNUSldiRkpMVGtkUmVGcElUbGhpUjJoWFdWZHpNVmRHV25KV2JtUlZVbXhhZUZVeWN6VlZNREZXVjI1d1dHRXhjSEpXUjNONFVtMU9SazVXWkdoTmJFWXpWMVpTUjFWdFZrZGFSbXhvVW0xb2NGbHJXbmRYVm1SWVpVYzVVazFXY0ZoV2JUVlBWbTFLU0ZWc1pGZGlWRVpVVmpGYWQxSnNjRVZSYkZaT1ZsaEJkMVpzWkRCaU1XUjBVbGhvYWxJeWFGaFVWV1JUVTBaU2RFMVZkRlJTVkd4WVdUQmtiMVJzV25WUlZFcFhZVEZ3VkZWcVNrNWxWbEoxVkd4a2FXRjZWbTlXVnpCNFZURmtSMVZzV2xoaVNFSlBWVzE0ZDFac1ZYaGhSemxvVmxSR1dGa3dhSE5XVmxwMFlVWm9XbFpXY0V4Wk1uaFBZekZ3UjJOSGJGTmhNMEpLVm0xNFYxbFdXblJXYTJSaFUwVTFWbGxzYUVOVU1XeFpZMFprVkdKSFVsaFdiWGhoVkd4WmQxZHNhRlpOYm1oNlZsY3hSbVZzVm5OaFJuQnBVakpvVlZkV1ZtRlpWMDVYVkc1S1dHSllhRlJaV0hCWFdWWmtWMVp0ZEZOTlZsWTFWVEo0YTFaSFNsVmlSbWhYWVRGYVRGbFZXbGRPYkU1eVRsZDRVMkpJUVhoV2JHTjRUVVpWZUZwRlpGUmliV2hZVlcxNGQyRkdjRVZUYkdScVRWaENTbFV5ZUdGaFJURkZWbTVrVjFaNlJUQmFSRXBYWXpGa1dXSkhlRk5OUm5CWlYxWm9kMUl5VmtkV2JrNW9Vak5TV1ZsclduWk5iRlowWkVSU1YySlZjRnBXUm1odlZqQXhXRlZyZUZaaGExb3pWV3BHVTJOck5WWk9WMnhYVFcxb1VWWnRNWGRTTVd4WFYxaG9XR0pzU2xoWlZFcFRWbXhzY2xwR1RsZFNiWGd3V2tWb2ExZEdTblJsU0d4WVlURndVRll3V2t0a1IxWkpZMFprVG1Kc1NubFdhMlI2WlVaWmVWUnJaR3BTYmtKUFZXMTRkMlZXV25OVmEzUlVUVlpzTkZkcmFFdGhSa3B6WTBVNVdsWXphR2hXTVZwaFpFZFNTR1JHVWs1V1YzY3dWbXRqTVZZeFZuUlRhMlJxVTBWS1YxbHNhRzlOYkhCWVpVZEdXRll3TlVkWGExcDNWakpLU0dSNlFsZE5ibEoyVlhwR1YxSXhaSE5XYkdScFVtdHdhRmRXVWt0VmJWWnpWV3hhV0dKVldsaFdiWFIzVFVaUmVGcElaRlZpVlZZMFdUQldjMVl5UlhsVldHUmFZV3RhYUZwRldrOWpNV1J6WVVkc1UySnJTbHBXTVZwVFVqRnNWazFZVGxaaVJuQlpXV3RrVTJOV2JISmFSazVPVm14V05WUldVa05XVjBwSVZXdGtWazF1VW5aV2FrWkxVbXhrYzFwR1ZtbFNia0pvVjJ4YVlWTXhaRmhTYTJocVVtczFWRmxVVGtOWGJGcDBUVWhrYkZKc1JqTlViRlpyWVZaT1JsZHNVbHBoTVhBeldUSjRVMVpzVm5KYVJtaFRZbFpLTlZacVNYZE9WMFpIVjFoa2FsSlhhR0ZVVlZwM1pXeGFjVkpyZEdwTmF6VktWVEo0YTFVeFNsWlhXSEJZWWtaYWFGWnFTbE5XTVZaMVZHMUdVMkpYYUZWV1JtTjRZakZaZUZkdVRscE5NbWhRVlcweE5GZFdXblJsUjNSb1ZtdHdlbGt3V25OWGJGcEdVbGhvVjAxV2NGaGFSV1JUVTFad1NHVkdaR2xYUmtZMlZtMHdlR1F4VlhoWFdHUk9WbTFTY1ZWc1pGTldNVkpZVGxjNWFtSkdjSHBXTWpGSFlURktjMWR1Y0ZwV1ZuQXpXV3RrUm1Wc1JuSk5WbVJYVFRCS1NWZHJVa2RVTVVsNFZHNVdWV0pHV25CV2FrcHZaV3hrV0dSSFJtdGlWbHA2VmpJMVUySkdTWHBWYmtwVlZteGFhRnBXV2xOV01XUjBUMVprYVZJeFNrcFhWbFpoWWpGa2RGSlliRlppYkhCWVZXdFdZV0ZHY0VkYVJUbFVWbXhLTUZsclZURldNREI1V25wS1YySlVRak5VVm1SR1pVWndSbHBHVW1saGVsWjNWbGQwWVZsV1duTlhiazVZWVROU1dWVnRlSGRsUmxaMFRWVmthR0pWY0ZkWk1GWmhWakpLVlZKcmFGZGhhMXBvV1hwS1QxSXhXbk5hUjJ4WVVsVndSVll5ZUZkaE1WRjRWMWhvVldKc1dsVlpiR2hUVmtaU1ZsZHVaRmhXYkhCSVZsZDBNR0ZWTVhKaVJGSlhUV3BXU0ZaWE1VdFdiR1IxVTJ4V1YySkdjRFpXUjNoaFdWWk9TRlZyYUZOaVJscFBWbTB4TTAxV1pGZFdiRnBQVm14c05WVXlOVmRWYlVwMFpVWmFWMkpHY0ROWlZWcHpUbXhLYzFwSGNHbFRSVXBKVmpKMFZrMVhSa1pOVm1Sb1RUSlNXRmxzYUVOVFJteHhVMnMxYkZKc2NGcFpWV1JIVlRGWmVXRkljRmRXZWtVd1ZYcEdjMVl5U2tkV2JGSnBVbGhDVUZaWE1UUmtNbFpIVm01U1RsWlhVbTlaYTFwM1pWWlNjMkZJWkZkTlZXOHlWVzF3VDFkc1duTmpSWGhhWld0d1VGVnNXbGRqTVhCSFdrWk9WMDB5VVRKV2JYUnJUa2RGZUZOdVVsWlhSMUpQVm0weFUySXhWbkZVYkU1WFVteGFNRlJzVms5aFJrcDBWV3hvVjFZelVuSldNbmhoWXpGa2NtRkdaRTVpYkVveVYxZDBZVk14WkZkV2JsWlVZa2RTY0ZZd1drdGlNV1J6V2tSU2FtSldSalJYYTJoWFdWWktkRlZyT1ZkaVZGWkVWR3hhYTFaV1JuTmFSbVJPVm0xM01GWnFTakJaVjBaWVZtNUtWR0pIVWxaV2FrNURVMFphVlZKdVpGZGlSMUl4VjJ0YVUxWXlSWHBSYWxwWFlUSk9ORmw2Umxaa01ERlpWVzFvVTFKWVFsbFhWbEpIWkRGa1IxZHNWbE5pU0VKelZXMXpNV1ZzWkhKYVJXUldUV3R3V0ZVeWVITlhSbGw2WVVoYVYxWkZXbWhXYWtaWFl6RndSMXBHWkZOV2JrSmhWbXhqZUU1SFVYaGFSbVJXWW1zMVdWbHNhRk5YVmxaMFpFaE9UazFXY0RCWk1HUkhWakpLUjJKRVdscFdWbkJVVm1wS1MxSXlUa2hoUmxacFYwZG9iMWRyV21GWlYxSkhVMjVPWVZKdFVuQlpWRUoyVFZaYWRFMVlaRk5OYTFZMFZsWm9iMVpIU25OVGJHUmFWa1Z3VkZsVldsZGpNVlp6V2tkd1UySkdiM2RXUjNoWFZERmtjMWR1VG1wU1JVcG9WbXhrVW1ReFdraGxSWFJxVFZad2VGWlhlR3RoVmxwSFYyeFdWMkpZVW5KVmVrWlBVMFpLY21GR1FsZGlTRUpRVmxjeE5HUXhVbGRYV0doWVlsVmFjVlJYYzNoT1JscDBUbFYwV0ZJd2NGcFdWM00xVmpKR2NrNVlWbUZTUlZweVdYcEdZV1JIVWtaT1ZrNU9VbTVCTVZacldtRlpWMDE0Vm01U1UxZEhhSEZWYlRGdlYwWnNkRTVWVGxSU2JrSlpXbFZrUjFZeFduSlhiSEJhVmxad1ZGWnFTa1psUjA1RlYyeG9WMUpWY0c5WFZsSkxVakZaZUZwSVNsaGlSVFZ2V1d0V2QxZFdaRmhsUnpsU1RWWktTRlp0TlZOVWJGcDBWV3hTVlZac1ZYaGFWM2h6WTJ4d1JscEdXazVoTTBKSVYxUkNiMkV4WkVkWFdIQldZbXh3VjFaclZtRmpiR3cyVW01a1UwMXJXa2xhUlZwUFZHc3hWbU5FVGxkaE1YQm9WMVphVG1WR1VuSmFSMnhVVWxoQ2RsWlhlRzlWTVdSSFZXeG9hMUl3V25OWmExcFhUbFpTYzFadGRGZE5hM0JYV1RCYWQxWXhXalpTYmxwWVZteHdZVnBYTVVkVFIwWklVbXhPVjJKR2EzZFdiWEJEVm1zMVYxZFlhR0ZUUlhCUVZtMXpNVlpHV25STlZFNU9VbXh3TUZrd1ZuZFViRmw0VW1wU1YxSnRhSFpXTUdSTFkyMU9SazlXWkdsV1JWcFZWbXBHWVdNeVVraFZhMnhoVW01Q1dGbHRkRXRYYkdSeVZtMDVhRTFYVWtoVk1qVlRZVEZLUjFkc1dsZGlXR2hoV2tSR1lWWldUbkprUm1ScFVqRktOVmRXVm1GaE1WVjNUVWhzYUZOSGVGaFpWRXBQVGtaV05sSnJkR3RTYkVwNVdXdGFiMkZXU1hoVGJscFhVbXh3ZGxWVVNsZFdNWEJKVTJ4YWFFMHhTbGRYVjNoaFVqQXdlRlZzWkZoaWF6VllWbXBDZDFZeFdYbGxSbVJYWWxWd1NWbFZWbE5XTWtaeVYyNUtWMkZyV2xoWk1uaFBZMnMxVjFwRk5WTlNiR3Q1Vm0weE5HRXdOVWhUV0d4VFYwZG9WbGxVU205V01XeHlWMjFHV0ZKdGVIcFpWV00xWVVaS2MxTnNaRmROYm1oUVZtcEJlR05zWkhKaVIwWlRWbTVDTWxkV1dtRlRNbEpYVW01R1dHSkhVbkJXYTFaYVpXeGFjbFZyWkZwV01EVjVWRlphYzFVeVNraFZia0phVmtVMVJGWXhXbUZTTVZwMFpFWmFUbFpyY0VsV2FrWnZZVEZzVjFOdVVsWmlSa3BoV1ZSR2QyRkdjRmhsUjBaclVsUkdXbFpIZUdGVWJFcEdWMnhvV0ZaRlNsZGFWVnBhWkRBeFdWWnRhRlJTV0VKWFYxWlNSMlF5Vm5OWGJrWlRZbTFTVkZscmFFTlRWbXQzVjJzNVYwMUVSakJaVlZKWFZqSktTRlZVUWxkV1JWcGhXbFphVDFkWFJrZFhiV3hUVFZWd2IxWXllR3RPUm14WFZtdGtWMkpzU25OVk1GVXhWVVphZEU1VlRsTk5WbXcxVkZaU1ExWXdNVmRqUmxwV1lsaG9jbFpxU2t0WFZrWnpVV3hrYVZKdVFtOVhXSEJIWVRKU1YxcElUbUZTTW1oUFdXdFdkMU5zV1hoaFNHUlRUV3RXTlZaR2FHOVdiVXB5VGxoR1ZtRnJiekJXTUZwWFl6RmtkVnBHWkdsU2JYY3dWbXhrTUUxR1VYaFRibEpXWVd0S1dGWnRNVzlrYkdSWFYyczVVMkpWTlVsWlZWcGhZVWRGZVU5SVpGaFdSVXBvVm1wS1QxWXhUblZUYlhSVFlsZG9XVmRYZEd0Tk1ERkhXa1prVjJKVWJHOVVWbHBoWlZaU1YxZHRPV2xTYTNBd1ZsZDRZVll5U2xWU2JscFhVbFp3ZWxacVJtdGpiVkpIVkdzMWFHVnNXa3BXYWtvd1dWZEZlVkpyYUZOaGJIQllXVlJHWVZkR1duRlViRTVvVW0xU1dGWXlkSGRpUmtwMVVXdHdWMUo2UmpOV1ZFRjNaVmRHUjJKR1pGTmlTRUp2VjJ0U1IxTnRWa2RhU0U1b1VsUldXRlZ0ZEhkWFJscEhWMjFHYWsxRVZraFdNV2h2WVVaS05tSkdhRlpoYTBvelZtMTRjMk5zWkhWVWJHaHBVbTVDU0ZkVVFtRlJNVnBZVWxob2FsSXlhRmRaYTFwM1ZVWnNObEpzVG1wTlZrb3dXVlZrTkdGRk1WbFJiSEJYWVd0YWFGWnFTa1psUms1WllVWmtXRkl4U2xCV2FrSmhXVmRKZUZadVVtdFNXRkpaVlcxNFlVMUdjRlphUldSb1lsVndTRlV5TlhOWFIwVjRZMFpDVjJGclJqUldNRnBYWXpKT1IyTkdaRmRpYTBsNVZqRmFWMkV4V1hsVmEyaFhZVEpTVjFsclpGTldSbXh6VjJ0YWEwMVdiRFJXTWpFd1ZqQXhjazFVVmxaTmJsSnlWbXBLUzFJeFpIVlJiSEJZVTBWS1dWWnFRbUZaVmtsNFkwVldVbUpZVWs5VmExWmhVMVprVlZGdFJscFdiWGhZVlRKNGIxWnRTa2hoUm1oYVlrZG9kbFJYZUZOWFIxWkhXa2R3VG1FeGNFdFdNblJoWkRGWmVWSlljRkpoTW1oWVdWZDBkMDB4V2tWU2JIQnNWbXR3TVZVeWVHOWhWa3B5WTBkb1YxSnRUWGhaYWtaaFVqSk9SbGR0UmxOV01VcFdWbGR3UTJReFRrZGFTRXBZWWxoU1ZsbFljRWRsVmxKeVZXdGtWMDFyY0ZaVlYzQlBXVlpLUm1OR1RtRlNSVVkwVm1wR2QxSXlSa2RoUms1T1RXMW9WMVp0TVhkUk1rVjVVMWhvV0dKSFVsbFdNR1JUWVVaV2RXTklUbGhTYkhBd1ZGWlNVMWRHV25WUmEyUmFWbGRSZDFsVldrdGpiVTVKWTBaa1RtRnNXalpXYlhCTFV6RmFWMWR1U214U2JrSllWV3hXV2sxR1duRlNiVVpUVFdzMU1GVnRkR3RaVmtwVlZtNUNXbUV4V2pOV1YzaGhaRWRXUjFSc1RrNVdWRVV3Vm1wS05HSXhXa2hTV0d4V1ltdGFWMWxzVWtka2JHeHhVbXhPVjAxcldrZFdSM2hUVmpKS1NHUjZRbGRoYTI4d1YxWmtTMUl4VGxsYVJUbFhZbGhvV0ZaR1l6RlZNa1pIWWtoS1dHRXpVbkZVVjNNeFUwWnNWbGR0Um1oV2EzQXhWVlpvZDFZeFdrWlhiV2hhVmtWYWFGWnFSbE5rVmtwelYyMXNVMkpJUWxGV01WcHZaREZaZDA1WVRsaGlhelZoV2xkMFlWWnNVbGRYYm1SVVZteFdOVnBWWXpWaFJrcHlZMFphV21FeGNISldiRnBoVmpKT1NHRkdaRk5XYmtKWlYydFdhMVl4VGtkVGJsSnFVbFJXV0ZSV1ZuTk5NVmw1WkVaa1YyRjZSbGhXYkdoelZUSkdjMk5HVWxkaE1WcE1WakJhYzJNeFZuSlhiWFJPVmpGS1dWWnFTWGhTTVZsM1RWWm9WbUp0ZUZsWlZFWjNaR3hzVjFkdFJsUlNNVnBJVjJ0YWEyRldaRVpUYkVaWFlrWktURlZxUmtwbFJuQkhZa2RzVTAweWFGVlhWekV3VXpKV2MxZHNhRTVXUmtwVlZGZDRZVk5HV25SbFJ6bHBVbXR3VmxscldtdFdWbGw2VldwT1YySllhSHBXTVdSUFVteHdSMkZHVGs1U2JHdDNWbTF3UzA1SFNYaFhiR1JZWWtkU2NWVnRNVzlaVmxKWVRsVTVUMUpzY0hoVmJURXdZV3N4Y2xkcmJGcGhNbEo2VmpCYVNtVlhSa2RqUm1ScFYwWktiMWRXWkhwbFJsbDRWMnhzYUZKdFVtOVVWM2hMVjJ4a1dHUkhkR2xOVmtZMFZqSTFUMWRIU25SVmJrWmFZVEZ3VEZZeFduSmxiVTVHV2taYVRsSkZXbGxYVkVKaFl6RnNWMWRzYUZaWFIxSllXVmQwWVZSR2EzbE5WWFJUVm14YWVsWXlNWE5YUmtwV1kwWndWMkpVUmpOVmVrWktaVlpTZFZWc1VsaFRSVXB2Vmxjd01WRXhaRWRXYms1b1VsVTFWMVZ0TVZObFZscFlaRVYwYVZKcmNEQldWM2h2VmpGYU5sWnNRbGRoTWxKTVZqQmtWMUl5UmtkWGJXeFlVakprTmxacldsTlNNV3hZVkc1T1lWTkZOV2hWYWtvMFZERmFjMWRzY0U1U2JIQldWVEp3VTJGRk1WaFZhMnhXVFc1U2RsWnRNVXRYUjBaSFdrWndWMUpXY0c5V2ExWmhXVmROZUZwSVRsVmlSMUpQVm0wMVEwNXNXWGxrUmxwUFZteFdOVlV5ZEd0aFZUQjVWV3hvVm1Gck5YWldNRnBUVm14a2MyTkhlRk5oZWxaaFZqSjBZV0V5UmtoU2FscFhZa2RTV1ZacVRsTmhSbkJGVTJ0a1UwMVlRa2hYYTFwdllVVXdlRk5zVmxoV2JXZ3pWbXBHYTFZeVNrZFhiR2hwVmtkNFdWWkdaREJrTVU1elZteG9hMUpHU2xsVmFrSjNVMFpyZDJGRmRGZE5WbTh5VlcxNGIxbFdTbGRqUmtKYVRXNW9NMVZxU2tkVFIwcEhWR3hrVTJKSVFsTldiWEJIWVRBeFIxZFliRlZYUjFKUVZtMHhVMWRXYkhSamVrWlhUVmQ0VmxaSGVFOVdWVEZYVjJwQ1lWWldXbkpXUkVaTFl6Sk9SVkZzVm1sU2JrSlJWbTB4ZW1WR1pFZFdia3BwVW0xU1dGcFhlR0ZUVmxwMFRVaG9WRTFWYkRWV1IzUmhZa1pLZEZWdE9WcFdSVm96V1dwR2ExWldTblJTYkZwT1lYcEZNRlpzWXpGVU1WbDVVMnRhVDFkRlNsZFVWVnBoVkVaWmVGZHRSbXRTVkVaS1dWVmtOR0ZIVm5KWGJHeFhZa1p3ZGxscVJtdFNNWEJHWVVaYWFWSXlhR2hXYlhCUFlqSkdSMWR1UmxOaWF6VnhWRmQwWVZOV1VYaGFSRkpvVm10d01GcEVUbmRXTWtaeVlucENXRlp0VWt4Vk1GcFBZMnh3UjJGSGJHbFhSMmhhVmpGa05HSXlTWGxWYms1cFVteHdhRlZzV25kak1WcHpWVzVPVjJKR2NFbGFWV1F3VjBaS2NrNVZaRlpOYmxKNlZtcEdZVTVzUm5GVmJHUm9ZVEZ3VEZkc1ZtRlZNbEpYVjI1T1lWSXllRlJaVkU1RFRURmFjMWt6YUU1U01VWTFWbGMxVDFkSFJYbFZiR2hhWVRGVmVGWXdXbE5XTVdSMVZHczVVMkpXU2pWWFZsWlhUVVpaZVZOc1dsaFdSWEJoV1ZSS1UxTkdXbkZUYTNSWFZtdHdWbFZYZUd0VWJFcDFVV3hvV0dKR1duSlZha1pQVmpGV2RWVnRhRk5XUmxwVlZsZDRWMk50VmtkWFdHeHNVbTFTWVZacVFsZE9SbGw1VGxaT1ZrMXJjSGxaTUdoSFZtMUtXV0ZGZUZkaVdHaG9XVEZhVTJSRk9WZGFSVFZZVWxWd1dsWnFTakJaVmxGNFZsaHNVMkZzY0hCVmJURnZWMFpTV0dORlpHeGlSbkI0VlcweFIyRnJNWEpqUlZwWFRXNW9jbFpIZUdGamJVNUdWbXhrYVZkRlNrbFdiVEI0VmpGSmVHTkZaR2xTTW1oVVdXdGFkMlJzV2tkWk0yaHBUVmRTU0ZZeU5VZFZiVXBaVld4Q1ZtSlVSbFJWTUZwaFYwZFdTRTlXVms1V2JrSTFWa2Q0YjFJeFpIUlNXR3hXVjBoQ1ZsWnFUbTlYUmxweFUydGtWRkpVYkZsWlZXUnZZa2RGZUdOR2JGZGlXRUpNV2tSR1JtVkdaSE5oUmxKb1RXMW9XRmRYTURGUk1XUkhWbTVHVldKVWJGZFZiWGhoVFVad1ZsWlVWbWhpVlhCSlZsYzFkMWRIUlhsVmJuQlhWa1Z3VEZreWVFOWpWbHB6V2tkb1RsZEZTbHBXYWtaaFdWWlZlVlZyWkZoaWEzQm9WVzE0UzJOR1ZuRlViVGxyWWtad1dWUldhSGRVYkZsM1RsVm9XbUV4Y0ZoV2JHUkdaREExVjJGR2NHaE5iRXBWVm1wQ1lWbFdaRWhWYTFwclVteGFjRlZ0TlVOT2JGcDBUVmhrVmsxWFVqQlZiR2h2WVd4T1NWRnRSbGRpV0doWVZGUkdkMVl4WkhOYVIzQk9WbTVDTmxkVVFtRmhNVlY0VjJ4a1dGWkZTbGhaYkdodlZrWldjVk5yTld4U2JWSjZWMnRhVDJGWFNrZGpSbkJZVmpOU2FGVjZTa3BsUmxaelYyeGFhVkl4U2xsV1Z6QjRWVEZrUjFkc2FHdFNWR3h2VkZkMGQxSXhVbk5oU0U1WFRWVnNObGxWVmpSWGJGcFhWbXBTVmsxR1ZURldiVEZUVWpGT2NrNVdaRmRpYTBWNFZtMTRVMU15UlhsVWJrNVZZbXR3VmxsclZuZGlNWEJZWTBWT1ZFMVZWalJWYlRWTFZrWnZlV1JGZEZKTlZWcDVWVVpHY2xOclRsSmhlakJLUTFGclNna0pDUWs9CQkJCQ==